tuse
buna ziua, De aproape doua luni am inceput sa tusesc. La inceput era o tuse seaca, apoi a devenit productiva. Acum tusea e si productiva si seaca.( in timpul zilei mai mult productiva)
Dupa 2 saptamani de tuse am fost la medicul de fam si ma consultat si a spus ca nu e nimic pulmonar si e doar o rinita alergologica. Am luat foarte multe pastile, toate siropurile de tuse posibile, ceai de ceapa cu nuca, muguri de pin dar degeaba. De o saptamana nu mai iau nimic pentru ca oricum nu au nici un efect. A inceput sa ma doara spatele cand tusesc, in zona plamanului stang. Ce ar putea sa fie si cum sa scap de tuse
Dupa 2 saptamani de tuse am fost la medicul de fam si ma consultat si a spus ca nu e nimic pulmonar si e doar o rinita alergologica. Am luat foarte multe pastile, toate siropurile de tuse posibile, ceai de ceapa cu nuca, muguri de pin dar degeaba. De o saptamana nu mai iau nimic pentru ca oricum nu au nici un efect. A inceput sa ma doara spatele cand tusesc, in zona plamanului stang. Ce ar putea sa fie si cum sa scap de tuse
1 comentarii
Aceeasi problema o am si eu, tot de 2 luni. Toti doctorii pe care i-am consultat au spus ca aceasta tuse nu este buna, am facut investigatii pneumologice (radiografie, CT, spirograma, testul pentru astm) si toate sunt in regula.Tusea se incapataneaza sa ma oboseasca. Eu am avut mereu o tuse seaca, usor productiva, dar nesemnificativ. De atata tusit ma tine in cosul pieptului, si uneori parca ma sufoc. Am facut aerosoli cu ambroxol, am luat codeina, am facut ceaiuri si nimic... Cand dorm nu am nimic, decat la culcare si bineinteles in timpul zilei. Poate fi un factor alergen care intretine aceasta tuse? Am constatat ca unele ceaiuri mai rau starnesc tusea decat o reprima. Cum as putea scapa de ea?
Imi pare rau laurika2u ca nu am o solutie. Poate ne ajuta cineva, fiindca eu am obosit si-i deranjez si pe cei din jur din pacate.
Imi pare rau laurika2u ca nu am o solutie. Poate ne ajuta cineva, fiindca eu am obosit si-i deranjez si pe cei din jur din pacate.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Buna. Am făcut un test de gripa mă poate ajuta cineva cu niste informații
- 2Saliva maronie dimineața
- 0Vreau un diagnostic la rx plamani
- 2Pneumonie interstițială
- 4Pneumonie interstițială
- 1Parere Radiografie la plamani
- 0Unde pot face o scintigrafie ok in Bucuresti?
- 1Aspergilom apical
- 1Procedura CT torace
- 1Radiografie plamanii