tuse cauzata de reflux gastrointestinal
buna ziua
Fetita mea are 4 ani si intr-o zi a mancat mai mutli struguri rosii. Din acea noapte, cum pune capul pe perna, dupa cateva minute incepe sa inghita, ca si cum i-ar veni ceva in gat si apoi incepe sa tusesca. Daca tusea persista, ajunge sa vomite o secretie din gat. Asta s-a intamplat cam de 1 saptamana si cu toate ca nu i-am mai dat fructe, nu se linisteste, tuseste in fiecare noapte, ziua nu tuseste deloc, numai cand sta intinsa pe orizontala. Ce pot sa fac? Multumesc!
Fetita mea are 4 ani si intr-o zi a mancat mai mutli struguri rosii. Din acea noapte, cum pune capul pe perna, dupa cateva minute incepe sa inghita, ca si cum i-ar veni ceva in gat si apoi incepe sa tusesca. Daca tusea persista, ajunge sa vomite o secretie din gat. Asta s-a intamplat cam de 1 saptamana si cu toate ca nu i-am mai dat fructe, nu se linisteste, tuseste in fiecare noapte, ziua nu tuseste deloc, numai cand sta intinsa pe orizontala. Ce pot sa fac? Multumesc!
2 comentarii
Pune-i sub cap o perna mai inalta, mai plina si mergi saptamana aceasta la un examen ORL intr-o policlinica / spital de pediatrie.
ma confrunt si eu cu o problema asemanatoare: copilul nostru are 1 an si 10 luni si seara, cam la 1-2 ore dupa ce adoarme, are accese de tuse urmate de voma. am recunoscut in voma de la 10 seara alimente nemodificate de la pranz sau din timpul diminetii. asta se intampla in fiecare seara. in cursul zilei tuseste foarte putin, o tuse usoara, productiva, care a ramas trenanta in urma unei raceli. am crezut ca este din cauza racelii si a secretiilor, pana cand am vazut alimentele nemodificate de 9-12 ore. din septembrie a mai fost racit inca de 2 ori, cu aceleasi simptome. si in aceasta perioada a consumat uneori dimineata struguri, pe care i-am regasit accidental in voma de noaptea, dar nu m-am gandit sa urmaresc acest lucru. multumesc pentru atentie. ma poate ajuta cineva cu un raspuns?(experienta asemanatoare, informatie, sugestie, orice)?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Helicobacter pylori
- 1Gastroscopie
- 2Polipi colon
- 1Disconfort după masă
- 0hernie transhiatala gastrica neoperabila, arsuri din gât
- 1EDS normală, dar gastrita la biopsie
- 1Tinctura ghințură la copii
- 1Eructații adolescenti - eructații cu miros de ou și durere de burtă
- 2Endoscopie si Nexium
- 1Endometrioză?