tuse persistenta
M-am lasat de fumat de aproape 2 luni. La 2 saptamani dupa ce am renuntat la fumat am inceput sa elimin in fiecare dimineata sputa cu particule de culoare maro inchis. Uneori se intampla si seara dar foarte rar. Am facut radiografie la plamani si mi s-a spus ca nu este nimic. Mentionez ca am fumat cca. 30 de ani peste un pachet zilnic
2 comentarii
nu stiu ce poate fi, ce stiu este ca si sotul meu cand s-a lasat de fumat a tusit o luna de zice cu sputa (nu stiu culoarea). probabil se curata si plamanii de depuneri...
e bine ca ati facut o radiografie dar daca inca va ingijoreaza mai consultati un doctor.
e bine ca ati facut o radiografie dar daca inca va ingijoreaza mai consultati un doctor.
sper ca v-a trecut intre timp si totul este bine! si eu am avut aceeasi problema, o luna si jumatate dupa ce m-am lasat de fumat am avut accese violente de tuse cu o secretie neagra! dar am citit ca este normal si nu m-am ingrijorat (prea tare) - face parte din procesul normal prin care plamanii si caile respiratorii elimina substantele nocive acumulate acolo in timp. Este chiar bine ca le elimina pt ca f multe sunt cancerigene si lipsa tusei sau o tuse uscata ar fi mai periculoase si particulele acelea toxice stagnand multa vreme in plaman, pot cauza multe boli. Sper ca totul este bine acum :)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Buna. Am făcut un test de gripa mă poate ajuta cineva cu niste informații
- 2Saliva maronie dimineața
- 0Vreau un diagnostic la rx plamani
- 2Pneumonie interstițială
- 4Pneumonie interstițială
- 1Parere Radiografie la plamani
- 0Unde pot face o scintigrafie ok in Bucuresti?
- 1Aspergilom apical
- 1Procedura CT torace
- 1Radiografie plamanii