tuse seaca si sufocare din gat
buna ziua,
Am 25 de ani si nu stiu ce sa mai fac de 2-3 saptamani, pur si simplu m-am trezit din somn fara aer...fara nici o simptoma fara nici o durere.
Dupa o radiografie la plamani mi-a iesit ca am o mica raceala si un control la orl o laringita si un inceput de sinuzita. Asta dupa cele povestite de mine...la exudat a iesit ok. Am pur si simplu dintr-o data o stare care ma sufoca din gat si ma eliberez doar dak ma chinui sa expectorez mucii aceia din gat de culoare transparenta. Sunt la al doilea tratament cu antibiotic..se poate sa am aceste sufocari deoarece nu mi-a trecut raceala la plamani?
ulterior am ajuns iar la medic si ma controlat cu stetoscopul si mi-a spus ca inca nu a trecut raceala..ca se mai aude ceva...
mentionez ca am tratament cu zinnat si eurespal, biorinil si homeogene9..
pot avea raceala fara siptome..adika fara febra, dureri...simt doaar acea senzatie de nd in gat din cand in cand si nas infundat...ce trebuie sa fac?
Multumesc si scuze pt greselile gramaticale
Am 25 de ani si nu stiu ce sa mai fac de 2-3 saptamani, pur si simplu m-am trezit din somn fara aer...fara nici o simptoma fara nici o durere.
Dupa o radiografie la plamani mi-a iesit ca am o mica raceala si un control la orl o laringita si un inceput de sinuzita. Asta dupa cele povestite de mine...la exudat a iesit ok. Am pur si simplu dintr-o data o stare care ma sufoca din gat si ma eliberez doar dak ma chinui sa expectorez mucii aceia din gat de culoare transparenta. Sunt la al doilea tratament cu antibiotic..se poate sa am aceste sufocari deoarece nu mi-a trecut raceala la plamani?
ulterior am ajuns iar la medic si ma controlat cu stetoscopul si mi-a spus ca inca nu a trecut raceala..ca se mai aude ceva...
mentionez ca am tratament cu zinnat si eurespal, biorinil si homeogene9..
pot avea raceala fara siptome..adika fara febra, dureri...simt doaar acea senzatie de nd in gat din cand in cand si nas infundat...ce trebuie sa fac?
Multumesc si scuze pt greselile gramaticale
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8haraiala pe piept pe care o aud cand stau instinsa
- 3tuse seaca care persista de 15 ani
- 4Raceala, tuse seaca, fumat...
- 3Tuse + Expectoratie verde dimineata
- 2tuse seaca de vreo trei ani
- 1dispnee, tuse seaca, durere
- 5Mancarimi gat + tuse seaca
- 1nu pot respira.. am o tuse seaca care nu mai trece
- 5Tusesc de 2 luni foate tare !!!!!
- 0tuse și iritație la nivelul gâtului
- 1tuse seaca si uscaciune in gat
- 2Pneumologie
- 2Tuse si senzatie gadilat in gat
- 1Tuse seaca si "gadilici" in gat
- 2Tuse seaca chinuitoare
- 1Tuse seaca de 2 săptămâni
- 3Tuse seaca
- 5Tuse seaca cu secreții nazale apoase!
- 3Raguseala si tuse seaca persistente
- 0Sindrom obstructiv distal
Mai multe informații despre: tusea seaca
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: