tuse seaca si sufocare din gat
buna ziua,
Am 25 de ani si nu stiu ce sa mai fac de 2-3 saptamani, pur si simplu m-am trezit din somn fara aer...fara nici o simptoma fara nici o durere.
Dupa o radiografie la plamani mi-a iesit ca am o mica raceala si un control la orl o laringita si un inceput de sinuzita. Asta dupa cele povestite de mine...la exudat a iesit ok. Am pur si simplu dintr-o data o stare care ma sufoca din gat si ma eliberez doar dak ma chinui sa expectorez mucii aceia din gat de culoare transparenta. Sunt la al doilea tratament cu antibiotic..se poate sa am aceste sufocari deoarece nu mi-a trecut raceala la plamani?
ulterior am ajuns iar la medic si ma controlat cu stetoscopul si mi-a spus ca inca nu a trecut raceala..ca se mai aude ceva...
mentionez ca am tratament cu zinnat si eurespal, biorinil si homeogene9..
pot avea raceala fara siptome..adika fara febra, dureri...simt doaar acea senzatie de nd in gat din cand in cand si nas infundat...ce trebuie sa fac?
Multumesc si scuze pt greselile gramaticale
Am 25 de ani si nu stiu ce sa mai fac de 2-3 saptamani, pur si simplu m-am trezit din somn fara aer...fara nici o simptoma fara nici o durere.
Dupa o radiografie la plamani mi-a iesit ca am o mica raceala si un control la orl o laringita si un inceput de sinuzita. Asta dupa cele povestite de mine...la exudat a iesit ok. Am pur si simplu dintr-o data o stare care ma sufoca din gat si ma eliberez doar dak ma chinui sa expectorez mucii aceia din gat de culoare transparenta. Sunt la al doilea tratament cu antibiotic..se poate sa am aceste sufocari deoarece nu mi-a trecut raceala la plamani?
ulterior am ajuns iar la medic si ma controlat cu stetoscopul si mi-a spus ca inca nu a trecut raceala..ca se mai aude ceva...
mentionez ca am tratament cu zinnat si eurespal, biorinil si homeogene9..
pot avea raceala fara siptome..adika fara febra, dureri...simt doaar acea senzatie de nd in gat din cand in cand si nas infundat...ce trebuie sa fac?
Multumesc si scuze pt greselile gramaticale
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Tuse de 3 ani.. mai mult de la frig si de la tigara dar nu numai
- 5de vreo 2 saptamani am niste simptome foarte ciudate: tuse seaca, lipsa poftei de manacare, febra
- 4Tuse seaca de trei saptamani
- 1Tuse seaca
- 5ticuri la copil de 7 ani
- 1tuse seaca, nod in gat, ragaiala
- 2Tuse seaca in timpul noptii
- 1Tuse seaca+dureri in piept
- 4Secretii nazale... copil de 3 ani si 8 luni
- 4Laringita cronica infectoalrgica adult de 62 de ani
- 3Stafilococ + Tuse seaca.
- 5Tuse continua
- 5Tuse seaca de 2 ani
- 10Azitromicina?