Tuse si raceala
De o saptamana am racit. Raceala a cam trecut dar am ramas cu o tuse(care intre timp se trece si ea). Dar din cauza tusei am ramas cu o durere in partea stanga prima oara apoi si in dreapta.Este ceva grav sau poti face febra musculara din cauza tusei?
2 comentarii
Poate deveni grav peste o săptămână dacă nu vă trataţi. Faceţi un ceai de ceapă : la un litru şi jumatate de apă se pun3-4 cepe obişnuite curătate si taiate in 4, pentru a fierbe mai usor. Se zdrobeşte şi şi miezul de la 4-5 nuci şi se fierb împreuna pâna scade la un litru. Se strecoara şi se beau 3 căni pe zi. Nu are un miros sau gust dezagreabil, dar se poate aranja pentru plăcere cu putină coaja de lămâie, se poate indulci după gust, se poate face acrişor cu lamâie etc. Importanta este ceapa care are efect imediat antitusin şi antibronşic. Succes!
Buna ziua.Va recomand sirop Plantusin 3-4 linguri pe zi, inhalatii cu inhalantul Hapciu, o inhalatie pe zi, de preferinta seara, timp de 10 zile.Se poate asocia si ceaiul Plantusin, 3-4 cani de ceai pe zi.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2rosu in gat cu tuse foarte puternica- zinnat+ oxacilina
- 7ii curge nasul si e racit tot timpul
- 28Nas infundat in urma unei raceli
- 6gat ciudat, tuse si zgomote din gat sau stomac
- 5candida orala si lucrarea dentara
- 4Curge nasul non stop
- 5expectoratie galbena... credeti ca e necesar si un control pentru TBC sau o radiografie pulmonara?
- 7Hemograma completa, valori marite si scazute??
- 3Ma gadila in gat si tusesc
- 5Iritatie in gat, tuse seaca iritativa
- 3Raceli repetate si otita
- 6urechi sensibile la cel mai mic zgomot
- 1tuse cind depun efort
- 6copil 2 ani 8 luni este permanent bolnav si un sugar 4 luni cu secretie in piept si tuse
- 2Remedii raceala rapide
- 0Tuse, Dureri abdominale in partea dreapta jos la apendice etc.
- 7Chisturile ovariene se pot face si de la raceli repetate?
- 1tuse, secretii si dureri in piept
- 1Răceală Gripa Otită???
- 2Simt ca ma frige în piept după tuse puternica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: