Tuse si raceala
De o saptamana am racit. Raceala a cam trecut dar am ramas cu o tuse(care intre timp se trece si ea). Dar din cauza tusei am ramas cu o durere in partea stanga prima oara apoi si in dreapta.Este ceva grav sau poti face febra musculara din cauza tusei?
2 comentarii
Poate deveni grav peste o săptămână dacă nu vă trataţi. Faceţi un ceai de ceapă : la un litru şi jumatate de apă se pun3-4 cepe obişnuite curătate si taiate in 4, pentru a fierbe mai usor. Se zdrobeşte şi şi miezul de la 4-5 nuci şi se fierb împreuna pâna scade la un litru. Se strecoara şi se beau 3 căni pe zi. Nu are un miros sau gust dezagreabil, dar se poate aranja pentru plăcere cu putină coaja de lămâie, se poate indulci după gust, se poate face acrişor cu lamâie etc. Importanta este ceapa care are efect imediat antitusin şi antibronşic. Succes!
Buna ziua.Va recomand sirop Plantusin 3-4 linguri pe zi, inhalatii cu inhalantul Hapciu, o inhalatie pe zi, de preferinta seara, timp de 10 zile.Se poate asocia si ceaiul Plantusin, 3-4 cani de ceai pe zi.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Sputa cu sange
- 61nu pot sa respir!
- 3fetita 5 ani are o tuse iritativa
- 6Astm Bronsic (non-alergic) de aprox 10 ani
- 6Copilul meu simte de parca ar avea o galusca in gat
- 4Respiratie greoaie, tuse, palpitatii.
- 4raceala... pot sa intrerup tratamentul o zi?
- 6nasuc infundat, raceala, temperatura, rosu in gat...
- 5Raceala urmata de durere gat, maxilar si infundare ureche.
- 8Nu mai stiu ce sa fac! tuse si altele
- 5raguseala, tuse, flegme...etc
- 6am o tuse persistenta de 4-5 ani, tusesc pana nu mai am aer
- 3Pete rosii pe piele si raceli frecvente..este oare leucemie?
- 7se poate sa ameteasca din cauza unei raceli?
- 1Tuse cu sputa alba
- 8Este posibil sa aiba o tusa de 3-4 luni de la acest stafilococ?
- 0Buletin de examinare RX
- 1tuse si expectoratii incolore
- 1Am racit vara ?
- 2tuse dupa fiecare masa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: