Tuse si raceala

De o saptamana am racit. Raceala a cam trecut dar am ramas cu o tuse(care intre timp se trece si ea). Dar din cauza tusei am ramas cu o durere in partea stanga prima oara apoi si in dreapta.Este ceva grav sau poti face febra musculara din cauza tusei?
2 comentarii

Poate deveni grav peste o săptămână dacă nu vă trataţi. Faceţi un ceai de ceapă : la un litru şi jumatate de apă se pun3-4 cepe obişnuite curătate si taiate in 4, pentru a fierbe mai usor. Se zdrobeşte şi şi miezul de la 4-5 nuci şi se fierb împreuna pâna scade la un litru. Se strecoara şi se beau 3 căni pe zi. Nu are un miros sau gust dezagreabil, dar se poate aranja pentru plăcere cu putină coaja de lămâie, se poate indulci după gust, se poate face acrişor cu lamâie etc. Importanta este ceapa care are efect imediat antitusin şi antibronşic. Succes!

Buna ziua.Va recomand sirop Plantusin 3-4 linguri pe zi, inhalatii cu inhalantul Hapciu, o inhalatie pe zi, de preferinta seara, timp de 10 zile.Se poate asocia si ceaiul Plantusin, 3-4 cani de ceai pe zi.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Tuse persistenta ( > 6 luni)
- 3Tusesc moaptea cind adorm si la 2-30 a.m. deodata
- 8tratament cu Piroxicam (Flamexin) pentru raceala?
- 8Arsura in gat si gura
- 10nevoia de a tusi
- 8Scaun Negru!
- 7Raceala, nurofenul pot influenta valoarea analizelor de sange?
- 5Raceala urmata de durere gat, maxilar si infundare ureche.
- 16Racit si am senzatia cum ca urechea dreapta mi-e infundata
- 5Iritatie in gat, tuse seaca iritativa
- 1tratament raceala pentru un cardiac
- 3de 3 ani, am greata aproape tot timpul tuse cu sufocare si voma
- 0Nu pot manca si tusesc
- 1racit de mult timp.
- 1Problema tuse
- 5Simt un spasm in piept care ma face sa tusesc
- 1Tusa pana imi vine sa vomit
- 3Tusesc pana vomit
- 0Wheezing și tuse
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: