ulcer varicos

05-07-2007
manuela71
Nu este medic/terapeut
manuela71
sotul meu se chinuie de aproape 10 ani sa scape de aceasta rana care o are la picior, diagnosticata ca fiind ulcer varicos.nu a gasit inca nici un tratament care sa de-a rezultate, nici macar prin grefare.va rog sa-mi spuneti daca exista acest tratament si care este.va multumesc
14 comentarii
0
07-08-2007, ora 00:00
elisa-71
Nu este medic/terapeut
elisa-71
buna,
e intr-adevar o problema care nu are rezolvare prin medicamentatie dar exista o metoda cu garantie 100% fara efecte secundare. fototerapia cu aparatul medical bioptron...inchiderea ulcerelor varicoase se face de la 3 pana la 6 saptamani de tratament, in functie de cat de veche e boala si de varsta pacientului. trebuie sa te interesezi la cabinete private care au aceste aparate medicale in dotare(bioptron), mai mult poti sa-ti achizitionezi dupa aia unul acasa ptr terapie. ulcerele reapar daca dupa inchiderea lor nu mai face sedintze ptr intretinere(banuiesc ca boala e provocata de diabet).
sper ca ti-am fost de ajutor..multa bafta!

ps 71 de la nikul tau banuiesc ca e anul...se pare ca suntem de aceeasi varsta. poate mai corespondam, mie mi-ar face placere.
0
07-08-2007, ora 00:00
manuela71
Nu este medic/terapeut
manuela71
iti multumesc pt raspuns dar boala nu e provocata de diabet, a facut analize si nu are diabet.totul a pornit de la un joc de fotbal, si-a rupt piciorul de la rotula, medicii nu i-au fixat bine gipsul, s-a infundat o vena si pt asta a trebuit sa ii faca o mica incizie pe picior sa vada unde e vena infundata.aceasta incizie nu s-a mai inchis, lucrand si in turnatorie pe atunci, mediu toxic, s-a marit in tot acesti ani pana a ajuns la ulcer varicos.

ps da, e anul meu de nastere, -
o zi buna, manu
0
04-02-2009, ora 13:21
vali71
Nu este medic/terapeut
vali71
Buna ziua.sper ca ajut pe cineva
socrul meu are ulcer varicos (nu are diabet).a fost operat de 3 ori si rana i-a reaparut.a urmat diverse tratamente dar fara nisi un rezultat.rana se redeschidea.
de 2 luni foloseste OSTEOCICATRAT (se gaseste in farmaciile veterinare, este un unguent pe baza de rostopasca si tataneasa )si nu il mai doare piciorul, s-a desumflat, nu mai e rosu, s-a inchis putin rana si nu ii mai supureaza.se bucura ca a incercat si asa ceva.
vali
0
04-02-2009, ora 22:23
manuela71
Nu este medic/terapeut
manuela71
Buna,

Multumesc pentru raspuns, chiar o sa incercam si cu acest unguent. Sper ca va da rezultate si la el.
Va tin la curent daca se vede vreo schimbare.
manu
0
10-02-2009, ora 00:08
thecandy
Nu este medic/terapeut
thecandy
mergi la Braila, spitalul municipal de urgenta
Doctor Specialist Lupu


-

Soacra mea s-a operat si avea ulcer varicos grad 4... era grav rau...si acu nu mai are aproape NIMIC...
nu mi-a menit sa cred... e super doctorul !
0
10-02-2009, ora 12:33
manuela71
Nu este medic/terapeut
manuela71
in ce consta operatia? el a fost internat si la Tg.Mures, si urma sa il opereze dar i-a zis ca e riscanta. Era ceva cu punte intre vene sa ii circule mai bine sangele, dar nu se stia daca ii suporta corpul, risca sa respinga acele punti.si a hotarat sa nu se opereze. el avand si tromboflebita.
0
21-07-2009, ora 19:04
adiran
Nu este medic/terapeut
adiran
am ulcer varicos si incepusem sa fiu putin disperat ca nu stiam ce sa fac. Am apelat la clinica VARICOLINE. Nu pot sa spun ca nu au facut treaba buna, insa o fac pe bani multi, cand tot ceea ce fac ei acolo, se poate face foarte bine si la un spital ca, , Sp. Fundeni - chirurgie cardioa-vasculara" pe bani mult mai putini si de calitate, ba mai mult cu putina indrumare, acel pansament se poate aplica si acasa de catre fiecare.
0
03-08-2010, ora 13:46
bendegizi
Nu este medic/terapeut
bendegizi
Buna ziua,
Incercati crema Ialugen / IBSA elvetia, este foarte foarte bun. Singurul tratament care ne-a folosit pana acum.
Nu stiu daca se gaseste si in Romania deja, dar in Ungaria sigur.
0
11-09-2010, ora 11:26
dan14
Nu este medic/terapeut
dan14
Buna tuturor.Frunzele de patlagina sant foarte bune pentru ulcer varicos si pentru orice rana deschisa.Va spun din propria experienta.Am fost operat de varice in vara si acuma sant foarte bine.Am avut si ulcer varicos deschis pe care domnul doctor la curatat chirurgical si trebuia transplant de piele dar am inceput sa pun frunze de patlagina si s-a vindecat si acuma nu mai am nimic.Se ia 4-5 frunze de patlagina se spala bine se scurg de apa si cu o lungura de lemn se piseaza bine sa iasa lichidul din ele si se pune o compresa sterila pe rana si peste frunzele pisate si se panseaza.Efectul se vede dupa 2 zile.Se pot pisa frunzele direct pe compresa ca sa se umezeasca de la sucul lasat de frunze.Popular planta se numeste Limba Oii sau Minciunica depinde de zona.E gratuit si se gaseste pe oriunde in orice gradina sau curte unde este iarba.Va doresc sanatate la toata lumea
0
02-12-2010, ora 13:48
manaba
Nu este medic/terapeut
manaba
Eu am vazut rezultate bune cu terapia cu unde de soc (se face si in Bucuresti la vre-o 2 clinici, una de varice de pe bulevardul intre Romana si Universitate, patronul e un arab, si alta in spitalul Colentina) - valabil mai ales in cazul ulcerelor vechi, care nu s-au tratat altfel. Daca se combina cu pansamentele cu hidrogel simple, pentru fixarea rezultatelor - in cateva luni uitati de ulcer.
0
12-01-2011, ora 17:06
madalina3
Nu este medic/terapeut
madalina3
Buna tuturor, si mama mea are urcer varicos de vreo 4 ani si a incercat multe pastile...a incercat prima data cu varixinal gel si detralex care si-au facut efectu timp de vreo jumatate de an, dup a trecut la antibiotice.Dar nu au prea dat randament.IN prezent utilizeaza o crema naturista (contine ceara de labine fructul pamantului etc) numita TAMUS se gaseste in farmacii si nu e scumpa in jur de 10 lei dar are rezultate uimitore fososeste crema de o luna jumatate si piciorul arata foarte bine.nu mai e negru, nu se mai umfla de la mers (daca mergea vreo jumatate de ora se umfla ).are efecte benefice
0
20-01-2011, ora 09:47
manuela71
Nu este medic/terapeut
manuela71
Multumesc pentru raspuns, o sa incercam si noi sa vedem cum reactioneaza. El foloseste o crema preparata la farmacine, dar cred ca s-a obisnuit rana cu ea si nu mai are nici un efect.
0
05-07-2011, ora 17:21
free_ramona2005
Nu este medic/terapeut
free_ramona2005
buna tuturor!si mama mea are ulcer varicos deschis.ne chinuim de 11 ani.am experimentat multe creme, prafuri si tot felul de plasturi din toata lumea.singurul plasture care, intra-devar a dat rezultate vizibile, a fost,...SUPRASORB X-PHMB, care a fost comandat in anglia, dar se pot face comenzi si pe internet.cautati pe internet, si vedeti si pretul, este cam piperat, insa dau rezultate spectaculoase.se tine pe rana spalata cu apa fiarta si racita, cu mult sapun, se sterge rana cu comprese sterile, apoi se fixeaza acest plasture.se va fixa pe marginile ranii, pe care o va inchide ermetic, si trebuie lasat 7 zile sa lucreze.este antimicrobian.parerea mea este ca, nu se merita sa experimentam tot felul de prafuri si medicamente, pentru ca stiu ce spun,...am cheltuit multi bani cu toate incercarile disperate, insa acesti plasturi fac minuni.mai cautati pe internet si VAC, sunt niste plasturi, cred mai speciali, dar mai multe informatii nu pot sa vad dau.mi i-a indicat un prieten doctor din israel.nu stiu cat costa, de unde pot fi achizitionati.voi cauta mai multe detalii si eu.multa sanatate tuturor, si mamei mele!!!Doamne ajuta!!!!
0
11-07-2011, ora 15:08
manuela71
Nu este medic/terapeut
manuela71
multumesc, acum face un tratament cu aloe vera, gel de baut, spray si crema. Pare ca e mai bine dar merita sa incercam si ce mi-ati recomandat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: