ulei esent. 100 la suta natural cura interna in siguranta?

Buna ziua,
medicul mi-a zis sa iau intern ulei esential de eucalipt 100% natural si ulei esential de ienupar 100% natural. Sunt in Austria si am gasit 2 producatori care au uleiurile respective 100 % naturale : unul zice ca se poate lua intern in principiu dar ca nu exista recomandarea de a se lua intern pe prospect datorita legislatiei; celalalt zice ca nu recomanda sa se ia intern chiar daca este 100% natural si nu contine deloc substante de sinteza, dar nu este o firma medicala, se ocupa mai mult cu aromoterapie. Stie cineva daca sunt in siguranta sa iau intern respectivele uleiuri 100 % naturale ? Daca sunt 100% naturale atunci de ce exista in lege aspecte datorita carora nu se recomanda pe prospect administrarea interna ?
Multumesc !
medicul mi-a zis sa iau intern ulei esential de eucalipt 100% natural si ulei esential de ienupar 100% natural. Sunt in Austria si am gasit 2 producatori care au uleiurile respective 100 % naturale : unul zice ca se poate lua intern in principiu dar ca nu exista recomandarea de a se lua intern pe prospect datorita legislatiei; celalalt zice ca nu recomanda sa se ia intern chiar daca este 100% natural si nu contine deloc substante de sinteza, dar nu este o firma medicala, se ocupa mai mult cu aromoterapie. Stie cineva daca sunt in siguranta sa iau intern respectivele uleiuri 100 % naturale ? Daca sunt 100% naturale atunci de ce exista in lege aspecte datorita carora nu se recomanda pe prospect administrarea interna ?
Multumesc !
2 comentarii

Am si eu o intrebare : pentru ce doriti sa luati aceste uleiuri ?

Rinita cu reactie frontala ( nealergica, stranut foarte rar ) de care nu scap de doi ani de zile..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tinctura de soc si sarcina
- 8Hipotiroidismul tratat naturist?
- 5Tratamentele naturiste
- 5tiroidita cronica - tratament naturist?
- 3tratament naturist... reumatism
- 7Cancerul, hepatita si multe alte bolii se pot vindeca cu Reishi blance
- 15caut un tratament naturist pentru fibrom uterin
- 0Tratament antireumatic cu produse din plante medicinale
- 13Tratament dna. Monica Tatoiu in emisiunea lui Maruta
- 1tratament naturist pentru cistita
- 6Alergiile - abordare naturopată
- 18Pacat ca medicii actuali nu sunt sinceri
- 5Tratament naturist scleroza multipla
- 2Produse naturiste adjuvante in tratamentul bolilor neoplazice
- 3Va rog recomandati-mi un medic naturist
- 1Remedii naturale pentru raceala si gripa