Produse naturiste adjuvante in boli artrozice

03-10-2011
Dacian Purcarita
Identitate neconfirmată
Dacian Purcarita
Artrozele sunt boli degenerative ale articulatiilor mobile, caracterizate prin deteriorarea cartilajului articular si aparitia de tesut osos de neoformatie la nivelul suprafetelor articulare.
In tratamentul bolii artrozice, produse cu rol adjuvant sunt:
ARTRO -FLEX HA - are rol adjuvant in ameliorarea durerilor articulare, reconstructia osoasa si dobandirea unei mai bune mobilitati. Contine Fructoborat de Calciu si Acid Hialuronic, aceste ingrediente ii confera urmatoarele proprietati: osteoconstructor si osteoregenerator, regenerator al tesuturilor articulare si al masei cartilaginoase, corector si stimulator al sintezei de lichid sinovial, lubrefiant al cartilajelor, antiinflamator si imunomodulator.
ANTIARTRITIC- favorizeaza repararea structurilor articulare distruse, mareste mobilitatea articulatiilor, este indicat in procese degenerative si inflamtorii la nivel articular.
MINERAXIN- contine un extract liofilizat de lipoproteine ( E-MHK-0103) extras din midii albastre, cu rol adjuvant in suferintele articulare, contribuie la productia de elastina si colagen, elastina si colagenul fiind necesare pentru refacerea tesuturilor lezate.
ANTIREUMATIC ( Dacia Plant) - are proprietati analgezice, antiinflamatoare, antireumatice si relaxante musculare fiind recomandat in boala artrozica.
RENOL - este indicat in artroze, in degenerarea articulatiei soldului insotita de dificultate de mobilitate.
ULEI DE SOMON- este indicat in boli reumatice.
SERRA PLUS - reduce durerile inflamatorii articulare.
REOTONE, crema - contine o combinatie de substante biologic active de origine entomologica ce ajuta la refacerea tesuturilor articulare, crescand mobilitatea si inlaturand durerea.
BIO MOBIL, crema - are actiune antireumatismala, revulsiva, antiinflamatoare si analgezica.
EXTRACTUL DIN MUGURI DE JNEAPAN - este un remediu antiinflamator al cartilajelor articulare si un regenerator al tesutului osos. Este indicat in artroze si in reumatism cronic degenerativ asociat cu EXTRACT DIN MUGURI DE COACAZ NEGRU, EXTRACT DIN MUGURI DE VITA DE VIE si EXTRACT DIN MLADITE DE MUR.

CENTRUL DE CONSULTANTA NATUROPATA, DIAGNOSTIC SI TRATAMENT MEDICINA NATURISTA ' PRIMUM NON NOCERE'

Dr Purcarita Dacian
medic rezident medicina familiei
doctorand in medicina
masterand in biologie moleculara si biotehnologii
atestate in fitoterapie, homeopatie, acupunctura, geriatrie-gerontologie si laserterapie neinvaziva, sexologie, contraceptie si planificare familiala
1 comentarii
0
06-04-2014, ora 10:37
Serina
Nu este medic/terapeut
Serina
Am o intrebare, am si eu probleme de articulatii la umar, urmeaza sa fac niste investigatii mai profunde, medicul a spus ca sar putea sa fie vorba de inflamtia tendonului, durarea se reflecta din umar. Administrez in acest moment Colagen cu Acid hialuronic, Ulei de somon salbatic, Vitamnina C 1500mg,
Serra Plus, 1-2 capsule pe zi si Joint- Rx, din SUA, http://www.vitacost.com/hi-tech-pharmaceuticals-joint-rx, nu fac reclama, pur si simplu sa vedeti compozitia. Ce parere aveti cit timp credeti ca ar dura un tratament de acest fel, durerile au inceput cam cu un an in urma, la inceput nu i-am dat importanta apoi durerea a devenit tot mai puternica, nu am mai putut ridica bratul complet si se reflecta tot mai mult in brat. La anumite miscari aveam niste dureri foarte mari.. De cind am inceput tratamentul, Cu Joint RX doar de o saptamnina, dar cu celelate de vreo 1 luna, durerile care se reflectau in brat au disparut, si oricum sa redus mult, dar nu se vindeca complet, am observat totusi ca pot ridica mina mai sus si nu ma mai doare asa de tare. Credeti ca perioade ve vindecare poate dura mai multe luni?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.