Umflatura interna sub capul penisului

23-05-2016
andriol
Nu este medic/terapeut
andriol
Buna ziua! Acum doua zile mi-a aparut o umflatura sub piele chiar sub capul penisului. Desi am mai avut aceasta problema de cateva ori in trecut, de fiecare data trecea in 1-2 maxim 3 zile. Insa de data aceasta umflatura foarte dureroasa la atingere, a devenit din ce in ce mai mare iar ieri am dat un search pe google si am ajuns la concluzia ca ar putea fi problema de la o leziune mecanica la masturbare in urma careia un vas de sange s-a imflamat si ar trebuie sa treaca de la sine.

Cu toate acestea astazi aceasta umflatura s-a spart si a curs un puroi de culoare alb-galbuie si foarte urat mirositoare. Buba e interna chiar aproape de orificiu. Am apasat un pic mai tare desi a fost destul de dureros in ideea ca macar sa iasa tot puroiul acela. Ma ingrijoreaza in primul rand sa nu se infecteze.

Mentiuni spre rusinea mea: ma masturbez destul de des si de multe ori nu ma igienizez dupa aceea, cum stiu ca ar trebui.

Situatia mea financiara nu prea imi permite sa merg la un urolog in Bucuresti. As prefera sa merg la farmacie si sa le spun problema si sa iau medicamentul.

Astept pareri/sfaturi.
3 comentarii
0
23-05-2016, ora 17:33
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pareri

Nu va mai masturbati, nu mai priviti pornografie. Sunt sute de cazuri pe forum, apar aproape saptamanal ca au facut depresie, anxietate, impotenta de la masturbare (nu mai pot avea relatii sexuale normale cu o femeie).

Luati trimitere de la medicul de familie si mergeti la cel mai apropiat Dermatolog Venerolog sau Urolog. Nu trebuie sa fie neaparat in Bucuresti. Puroi inseamna deja infectie.
0
24-05-2016, ora 19:00
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
E posibil sa fie nevoie sa urmezi un tratament antibiotic, asa ca TREBUIE sa treci pe la medicul urolog, daca tii la penisul tau.
Nu urma tratamente 'dupa ureche' andriol

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
0
26-05-2016, ora 09:50
andriol
Nu este medic/terapeut
andriol
Salut! Am fost la medic la urgenta si reactia medicului a fost de genul : "Ce cauti aici!??!". Se pare ca m-am panicat degeaba si nu e vorba de ceva grav. Am primit un tratament cu antibiotice timp de 10 zile, iar apoi "daca vreau" pot veni la control. Va multumesc pentru raspunsuri! :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.