Ieri dimineata m-am trezit cu o umflatura mica la baza penisului, de culoare maro spre vanat
poate ma panichez eu pe degeaba.dar trebuie sa stiu.Ieri dimineata m-am trezit cu o umflatura mica 8 de marimea unui bob de orez aprox) la baza penisului, de culoare maro spre vanat, , , , , parca semana cu o conopida.initial am crezut ca e unu cos, asa ca am stranso.si a inceput sa sangereze.chiar langa ea era un punct mic de aceeasi culoare, care a inceput sa singereze la fel.azitazi parca si-a schimbat culoarea spre roz. Nu stiu ce poate fi.contact sexual nu am mai avut cu nimeni de aproximativ 4 luni.Tot acum 4 luni am venit in Spania intr-o zona cu clima mai uscata.imi aduc aminte ca nu demult, aprox 2 luni.mi-au aparut niste pete maro descchis in exact acea zona insotite cu o slaba mancarime dar care nu au tinut foarte mult. asa ca nu le-am dat prea multa importanta.
5 comentarii
am citit undeva ca poate fi vorba despre negi genitali, deoarece oarecum prezint simptome similare, va rog, parerea voastra, si sfat sa ma duc la un urolog s-au e ceva ce poate fi tratat cu vreun unguient.
am citit undeva ca poate fi vorba despre negi genitali, deoarece oarecum prezint simptome similare, va rog, parerea voastra, si sfat sa ma duc la un urolog s-au e ceva ce poate fi tratat cu vreun unguient.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am o senzatie de jena in momentul in care penisul imi intra in erectie
- 18galma
- 6Urgetn: bubite pe penis!
- 12rani pe penis... ?!
- 9nu stiu ce e...
- 40Nu - se rupe ata - HELP!
- 3De ce pielea din varful penisului se decojeste si se face rosie?
- 3Penis foarte tare
- 6Bubite cu mancarimi pe penis... Oare ce o fii?
- 4Preput crapat, pete rosii pe capul penisului, scurgere galbuie
- 7Penectomie totala
- 9Pete albe pe capul penisului, la baza capului.
- 7scurgere alba penis
- 0Segma si taieturi pe pielea penisului!
- 10crapaturi rosii care ustura
- 13penis decalotat de tot si cand e in stare flasca si cand e in stare de erectie
- 2Secretie la nivelul penisului
- 0Reactie adversa la augumentin ( poate vede cineva )
- 0Piele deshidratata penis
- 1Masturbare edem umflatura
Mai multe informații despre: Penisul umflatura pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: