Umflatura palpabila sub stern

11-01-2015
adrianvaleriu1
Nu este medic/terapeut
adrianvaleriu1
Buna ziua! ma numesc Adrian Valeriu, am 30 de ani, 1.77, 85kg si de aproximativ 3 saptamani am observat ca sub stern in partea centrala dar cu o tenta spre dreapta simt ceva tare ca o tumora care e continuata cu legatura dinspre stern.Forma acestei umflaturi este circulara alungita si este tare, cel putin asa o simt la palpare pentru ca in exteriorul abdomenului nu se simte. Precizez ca nu am facut un efort fizic intens ci doar mananc foarte mult si nesanatos, in ultimii 5 ani avand un plus de 20 kg. Nu consum tigari, alcool ci mananc grasimi, sare multa si carne deporc.
Va multumesc!
2 comentarii
0
11-01-2015, ora 21:04
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
ADRIAN in primul rand cel mai indicat este sa mergi la un control la medicul de familie intai dar cel mai important ESTE SA NU MAI APESI PE ACEA FORMATIUNE ca, daca este cancer poti deranja tumora si sa o spargi astfel sa se invadeze si in jurul ei?
0
14-11-2017, ora 12:13
Cappadonna
Nu este medic/terapeut
Cappadonna
adrianvaleriu1 spune-mi te rog, ai o pozitie proasta cand stai la calculator laptop?De exemplu ntins in pat si te sprijini in mana?E posibil asta sa fie problema deoarece ti s-a modificat coloana vertebrala si coastele.Te rog sa-mi raspunzi daca ai aceasta postura la pc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: