Umflatura pe gat

07-04-2010
mirela_ape@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
mirela_ape@yahoo.com
Buna ziua
Fiul meu de 22 ani prezinta o umflatura exact in spatele urechii stangi. La palpare, e o umflatura plata, lata, , nu sunt noduli, parca ar fi o fisie de grasime. Umflatura e de cam 1 an si ceva, e nedureroasa nici macar la atingere, nu creste dar nici nu scade ca marime si isi aminteste de ea cand se tunde scurt. De ce nu se retrage?Ce tratament este necesar?
3 comentarii
0
07-04-2010, ora 10:24
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Mergeti la un medic homeopat cu experienta, pt ca in homeopatie este cunoscut acest simptom si tratat foarte usor si fara a dauna organismului cu antibiotice si toxine chimice asa cum va fi cazul daca mergeti la ORL-ist. Umflatura este cauzata de un blocaj al circulatiei sangelui sau limfei in acea zona.
0
07-04-2010, ora 12:06
mirela_ape@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
mirela_ape@yahoo.com
Multumesc pentru sfat, voi merge la un medic homeopat, cu el, ar fi foarte bine daca nu ar trebui alta interventie (chirurgicala) de care mi-e frica, sper ca tratamentul homeopat sa ii fie bine. Voi cauta in oras un medic de specialitate desi nu stiu pe nimeni. Daca aveti cunostinta de un medic la care ma puteti indruma in Bucuresti ( fiul meu e student la ASE Bycuresti) va rog sa-mi spuneti si va multumesc din suflet
Multumesc, chiar nu ma asteptam la un raspuns asa repede si va doresc multa, multa sanatate
Mirela Gutta - Tg-Jiu
0
07-04-2010, ora 14:48
mirela_ape@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
mirela_ape@yahoo.com
Daca cunoasteti un medic homeopat bun, cu experienta in Bucuresti sau in Tg-jiu (orasul meu de domiciliu ) va rog sa-mi spueti, pentru tratarea acestei umflaturi din spatele urechii stangi la copilul meu
Adaugă un comentariu / răspuns