un fel cearcane

16-10-2007
1qwertyu
Nu este medic/terapeut
1qwertyu
Am de multi ani sub ochi niste cearcane mari si negre...cate se mai duce cate putin dar tot ramane.asi vrea sa stiu unde sa anume sa merg la clinica pt un control sau stiu eu...undeva sa merg sa scap de ele :(
5 comentarii
0
17-11-2007, ora 00:00
lara77
Nu este medic/terapeut
lara77
Vreau sa iti spun ca si eu am aceeasi problema ca si tine de foarte multi ani.Undeva anume nu ai unde sa mergi deoarece cearcanele pot fi ereditare sau pot fi semnul unor anumitor afectiuni.Este foarte greu sa scapi de cearcane.Stiu ca si eu ma simt complexata de acest lucru, eu am spondiloza cervicala si am aproape tot timul dureri de coloana si de cap si cred.Cred ca la mine acesta este motivul ptr.care am cearcane.
0
08-03-2008, ora 00:00
mariutza
Nu este medic/terapeut
mariutza
buna. si eu am aceeasi problema, cam de cand ma stiu si nu trec decat foarte putin indiferent ce creme folosesc. problema e ca analizele sunt bune, in familie nu am antecedente, dorm suficient, dar nu vor nicicum sa dispara. daca are cineva o solutie macar pentru ameliorare, va rog sa- mi spuneti.
0
14-08-2008, ora 00:00
alexandra615
Nu este medic/terapeut
alexandra615
desi eu am doar 18 ani cearcanele nu au intarziat sa apara inca de la 16 ani.dc cineva a gasit vreo metoda eficienta de aliminare a lor va rog frumosa sa lasati un msj pe forum ptr ca datorita lor nu mai am o viata sociala la fel de activa ca inainte.mentionez ca in fiecare dimineata cand ma trezesc am dureri de cap, si stari de ameteala care nu mi-au trecut desi am cumparat vitamine.o alta problema ar mai fi durerile de stomac pe care le am in fiecare zi dupa fiecare masa si care persista in restul zilei.multumesc
0
09-04-2009, ora 16:08
slv.adr
Nu este medic/terapeut
slv.adr
si eu sunt cam in aceeasi problema cu voi. am incercat creme, tratamente naturiste, seara imi puneam doua felii de cartofi cruzi sau castravete, am incercat cu lapte praf si miere..chiar nu mai stiu ce sa fac.. La mine doar o matusa de-a mea are. Dar nu se pot inlatura in afara de operatie estetica??
0
09-04-2009, ora 21:33
andreea_stahl
Nu este medic/terapeut
andreea_stahl
Si eu am avut aceeasi problema, si dupa ce m-am convins ca nu e vorba de nici o alta afectiune, cineva mi-a recomandat cremele de ochi de la Clarins, sunt cam scumpe dar merita, credeti-ma. Eu am tenul foarte deschis la culoare si cercanele si pungile de la ochi erau foarte vizibile, dar dupa cateva sapt de la folosirea cremei, s-au ameliorat simtitor. Dar repet, intai trebuie sa te asiguri ca aceste cearcane nu se datoreaza vreunei afectiuni.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar cearcănele?
  • Pielea inteligentă care reduce ridurile și cearcănele
  •