Un laborator de incredere pentru analize de sange in Bucuresti?

23-01-2013
cricri85
Nu este medic/terapeut
cricri85
Buna ziua, am decis sa lansez intrebarea pe acest forum in urma multiplelor tentative de a gasi informatii utile pe google.
Am gasit unele pareri pro si contra unor laboratoare private din Bucuresti, dar inca sunt nelamurita. Aceeasi situatie si cu spitalele.
Avand in vedere ca eu locuiesc intr-un oras mic, mi se tot spune ca rezultatele de aici sunt dubitabile si ca cele mai bune rezultate se afla la Bucuresti. Si totusi, se pare ca situatia este la fel si pe acolo, diverse laboratoare diverse rezultate.
Imi puteti recomanda unde sa merg pentru niste analize cat mai aproape de adevar?
Multumesc anticipat !
1 comentarii
0
23-01-2013, ora 11:44
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Cred ca 100 de oameni iti vor spune ca un anumit laborator e bun, in timp ce alti 100 iti vor spune ca nu e asa. Eu iti spun parerea mea, cu toate ca nu-s din Bucuresti, ci din Brasov. Mi-am facut analizele la toate laboratoarele de la noi si Bioclinica(exista si in Bucuresti) cred ca e cel mai bun laborator, informatii corecte, amanuntite, in clipa in care sunt probleme, acestea-s detaliate pe larg.Sanatate!!!
Adaugă un comentariu / răspuns