un nou blister doar pentru o pilula???
Buna ziua! Dupa ce am uitat sa iau o pilula intr-o seara, am luat a doua zi doua, deci in continuare am luat pilula nu din ziua res[pectiva, ci din ziua urmatoare, fiindca luasem 2 mai inainte. Nu am mai facut pauza intre blistere si am continuat cu urmatorul. Asadar acum sunt la finalul blisterului, iar pe prospect scrie ca " veti incepe intotdeauna un nou blister in aceeasi zi a saptamanii". dar eu, fiindca am luat mai multe, pastilele din blister mi se termina cu o zi inainte, nu lunea cum era normal, ci duminica, cu toate ca am luat toate cele 21 de drajeuri. cum sa fac acum??Asta ar insemna sa mai iau o pilula, cea de luni, dintr-un alt blister, dupa care sa fac pauza de 7 zile? Si asa sa fac mereu de aici inainte, sa incep un nou blister pentru a lua ultima pilula dintr-un ciclu anterior? Va rog mult de tot sa ma lamuriti pentru ca daca nu procedez corect risc sa raman insarcinata.
1 comentarii
Este necesar sa precizati mai intai despre ce contraceptive e vorba.
Pe urma: inteleg ca ati luat pilula din ziua uitata si pilula din ziua curenta. In acest caz, cum de a ajuns blisterul sa se termine mai devreme ? Nu cumva, de fapt ati sarit peste pilula uitata, care a ramas acolo ?
Pe urma: inteleg ca ati luat pilula din ziua uitata si pilula din ziua curenta. In acest caz, cum de a ajuns blisterul sa se termine mai devreme ? Nu cumva, de fapt ati sarit peste pilula uitata, care a ramas acolo ?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 1Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon