un rasp pls.sunt fff ingrijorat

15-06-2008
tonny
Nu este medic/terapeut
tonny
prietena ia d 15 zile novynette iar in a 15-a zi am avut un contact neprotejat la care am ejaculat in ea..s-a mai intamplat s fie plecata undeva si s intarzie s ia o pastila, asta in prima sapt, cu 45 min intarziere...suntem fff ingrijorati daca e posibil s ramana insarcinata daca nu a luat atunci la fix pastila..dar mentionez ca pe urma le-a luat la ora care trebuia..si ink o intrebare dupa c am ejaculat in ea se simtea un pic amortita in zona ovarelor...e ceva normal din cauza ca, se scurgea din ea c am ejaculat???...imi fac griji ca e prima oara cand ia anticonceptionale si nu putem sta fara griji..multumim pt rasp
2 comentarii
0
16-06-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
O amanare a administrarii pilului de pana la 12 ore este tolerata. Amorteala din zona ovarelor poate sa nu fie normala, veniti la un control daca se repeta.
0
17-06-2008, ora 00:00
tonny
Nu este medic/terapeut
tonny
deci inseamna ca nu trb s imi fac grigi ca poate ramane insarcinata????
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul