un raspuns va rog

01-04-2010
sarasarasara
Nu este medic/terapeut
sarasarasara
am inceput sa iau xanax pt atacuri de panica, xanax de 0.50 mg, iau jumate de pastila seara si jumate dimineata.si iau si anticonceptionale triquilar.intrebarea mea este daca trebuie sa intrerup anticoncept.cat timp iau xanax...sau pot sa iau si asa?va multumesc...astept un raspuns
2 comentarii
0
25-04-2010, ora 10:40
HopSI
Nu este medic/terapeut
HopSI
Sara, cred ca ar fi mai nimerit sa intrebi pe http://forum.romedic.ro/sub_cat/Psihice_0189.html
Banuiesc ca aici intra mai mult psihoterapeuti. Un psihoterapeut cu capul pe umeri nu se va lansa in recomandari si sfaturi cu privire la medicatie.
0
17-09-2010, ora 17:30
Stranger2021
Nu este medic/terapeut
Stranger2021
Buna ziua,
As dori sa ma ajutati cu sfat medical daca se poate.

Ce Medicament similar la Xanax pe care l-am luat in jur de 20 de zile se poate cumpara de la farmacie fara prescriptie medicala! As dori sa adaug ca nu am un doctor de familie si m-ar ajjuta foarte mult un sfat si un nume de medicament similar cu Xanax si similar ca efecte care se poate elibera fara a fi nevoie de prescriptie medicala. Sufar de depresie si atacuri de panica.
Va multumesc anticipat si astept un raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul