Un Raspuns va Rog!!

21-07-2011
Mariaa1992
Nu este medic/terapeut
Mariaa1992
Buna ma numesc Maria, am 18 ani si am avut prima mea experienta secuala ( Dezvirginare ) pe data de 23 iunie, insa am o frica k as putea fi insarcinata... a fost totul proitejat, nu a ejaculat in mine dar pe data de 3 iulie am inceput sa sangerez putin si mi-a venit ciclul care a durat pana pe 7-8 ( Mentionez k mi-a venit ciclul mai repede cu 2 saptamani ) normal imi venea pe data de 16iulie, Si nu stiu sigur ca am cam inceput sa nu mai am pofta de mancare cum aveam alta data, ma mai doare capu din cand in cand, putin burta, si nu stiu sigur daca acestea sunt simtomele... Probabil o dereglare Hormonala sau ? Va rog astept un raspuns
1 comentarii
0
21-07-2011, ora 16:16
b.coco
Nu este medic/terapeut
b.coco
buna maria !!!! eu nu cred k ar trebui sa-ti faci atatea griji dak totul a fost protejat, poate ar trebui sa te linistesti si sa gandesti pozitiv si sa ai incredere in d-zeu el te va ajuta sa treci peste aceasta situatie si te vei simti mult mai bine, poate ar trb sa vb cu prietenul tau si sa te mai linisteasca si el dak zici k nu a ejaculat in tine, si eu mam simtit prost knd am trecut prin situatia ta dar prietenul meu mia fost alaturi si ink mai este si dupa 4 ani si ma ajutat sa trec peste chestia asta, pt k ne iubym mult sper sa fie si in cazul vostru la fel.Poate ar trebui sa te gandesti la alte lucruri mai frumoase care ti le ofera viata, trebuie sa gandesti pozitiv, bafta si iubiti-va mult.
Adaugă un comentariu / răspuns

12-02-2026, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul