Un sfat, fac sex folosind doar metoda retragerii
bună, fac sex folosind doar metoda retragerii, acum 3 luni mi-a venit menstruația normal, de 2 luni pe parcursul lunii am ceva scurgeri puțin mai abundente, culoarea mai verzuie, iar de 2 luni am ciclu menstrual, dar în cantități scăzute, mai mult când urinez, daaar am avut și dureri puternice la menstruație. aș putea fi însărcinată?
3 comentarii
Simptomele pot fi de la sarcină, sau de la o infecție. Mergeți la un control ginecologic pentru investigații pentru a avea un diagnostic sigur.
Nu e bine să vă jucați cu sănătatea, construind ipoteze că poate fi sau nu o problemă.
Nu e bine să vă jucați cu sănătatea, construind ipoteze că poate fi sau nu o problemă.
Daca ati sti cati copii poarta numele ”metoda retragerii”.
Dar cum internetul nu este test de sarcina sau de infectii mergeti la doctor. Acolo o sa aflati care este situatia si poate mai multe informatii despre masurile contraceptive.
Dar cum internetul nu este test de sarcina sau de infectii mergeti la doctor. Acolo o sa aflati care este situatia si poate mai multe informatii despre masurile contraceptive.
testul de sarcină a ieșit negativ, posibil să fie vreo infecție, am să merg la un control
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Drama unui avort
- 7Problema la locul de munca
- 1Am 30 de ani și un penis de 12 cm în erecție.
- 1Daca ma las de masturbare scap de problemele mele?
- 3Un sfat.
- 4Acuzare pe nedrept de viol
- 5Sexul oral in viața de cuplu între soți ce părere aveți
- 0Am o intrebare penteu voi fetele
- 3Am 34 de ani dar parca as avea 5 ani. Fac sex, dar eu nu simt nimic, deloc, nici o secunda
- 1Excitare. După primul contact sexual, mi-am pierdut pur și simplu atracția si cheful fata de el.