Un sfat.
Am o intrebare/problema care incepe sa ma macine rau. In urma cu 4 luni am avut un raport sexual cu o fata pe care o cunosc de ceva vreme. La o luna fata a hotarat ca nu e tocmai buna relatia noastra datorita faptului ca ne vedeam doar in weekend si a hotarat sa terminam poveste pt ca asa e mai bine si a vazut ca nu ne dadeam interesu sa facem cva mai frumos. Pana la discutia care a dus la despartire, timp de 4 zile nu am dat de ea, a stat singura, nu vb cu nimeni, ma ignora, timp in care eu am ajuns sa gandesc fel si fel de chestii care incepuse sa ma obsedeze. Am plecat de la sarcina, care ma speria mereu, am ajuns la o boala cu transmitere sexuala si apoi la HIV. COncluzia a fost ca ea doar avea nevoie de un timp sa se gandeasca si am discutat f bine de ce nu e bine sa fim impreuna, totul a fost ok, o discutie civilizata si ca la carte. Problema este ca de atunci eu tot am ramas cu ideea ca am cva, d la ea...am facut testul HIV la 6-7 sapt dupa, negativ, test elisa, am fost la doctor, m am linistit, au aparut iar probleme, gadurile. De la o vreme, 2-3 sapt am inceput sa simt discomfort in zona ficatului, dureri in partea dreapta, oboseala oculara, dureri trecatoare de cap, intepaturi in ureche...orice prostie imi da de gandit si fac tam tam din orice, cu fata chiat am discutat si am vb, am reusit sa o intreb daca are sau a avut cva, si a spus clar ca NU, va dati seama ce parere area ea si cum s a simtit. Ce ma sfatuitit si pe mine, hepatita, probleme mai grave sau IPOHONDIRE, si posibil afectiuni datorate stresului si negativismului accentuat?. Va rog mult daca ma puteti ajuta, va multumesc anticipat ( am postat si pe un forum de medicina interna)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Acest videoclip îți va schimba viata
- 4Atacuri de panica cu dureri de piept
- 1Lipsă/dificultate de concentrare
- 6Anxietate, panica chinuitoare cand vad ca nu am somn.
- 2Insomnie
- 3Despre anxietatea cronică - de 15 ani sufăr de anxietate
- 6Tremor interior dupa cateva episoade de anxietate severa. Cat timp pot persista?
- 3Nu gasesc linistea interioara
- 7Psihoza sau Gaslighting?
- 1Atac de panica