un sfat va rog!!!

19-03-2009
lebada_neagra
Nu este medic/terapeut
lebada_neagra
buna seara! am postat in urma cu ceva vreme o intrebare referitoare la virusul hpv, eram ingrijorata de faptul ca partenerul meu a avut multe relatii si ca as putea fi si eu infectata! imi facusem recent o serie de analize dar numai hematologice si rezultatele erau bune.nu prezentam nici urma de leziuni papilomatoase...pana de curand! am presimtit parca si nu ma puteam linisti cu gandul ca doar temerile mele sunt prea mari.! spre groaza mea am descoperit de curand in timpul unui dus, o formatiune nodulara, indurata si nedureroasa intravaginala! am fost socata, nu imi venea sa cred ca temerile mele s-au adeverit.. problema este ca nu am reusit sa ajung saptamana trecuta la ginecolog, fiind plecata in provincie iar la intoarcere mi-a venit menstruatia! acum am programare abia luni la ora 19! sunt ingrozita, deja leziunile au avansat inconjurand intrarea in vagin ca un manson! ce as putea sa fac sa le stopez evolutia pana luni? deja am inceput de azi sa iau pastile de echinaceea.am inteles ca se pune accent pe intarirea imunitatii iar sist meu imunitar e la pamant, am trecut prin mari socuri emotionale. va rog din suflet daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat, o sugestie, sunt foarte deprimata! nu credeam ca voi trece prin asa ceva. intotdeauna mi-a placut sa ma documentez despre asemenea subiecte iar afectiunea aceasta era inspaimantatoare pt mine! va multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns