un sfat va rog!!

09-02-2013
Andreutza89
Nu este medic/terapeut
Andreutza89
Revin cu o problema mai veche care inca nu s-a rezolvat. De aproximativ o luna jumate am probleme digestive care se manifesta prin lipsa poftei de mancare, balonare, gaze excesive, constipatie dar nu foarte grava, disconfort abdominal. In primele sapatamani am avut si greata in stomac, dar urmand tratamentul cu omeprazol si motilium senzatia de greata a trecut treptat treptat. Am fost de foarte multe ori la doctori, am facut endoscopie, radiografie baritala si a iesit gastrita, dar ca in rest as fi sanatoasa. Acelasi lucru l-am patit si in decembrie anul trecut, cand mi s-a zis initial ca este o simpla indigestie. Imi revenisem, apoi am mancat niste chiftelute la o masa, si imediat dupa mi s-a facut rau, de atunci stomacul e tot timpul incordat si seara si dimineata e la fel, balonat, simt ca mancarea imi ramane tot timpul in stomac. Am slabit in jur de 3-4 kg de atunci, avand in vedere ca eu sunt deja slaba, aveam 55 de kg la 1, 71. De asemenea tot de o luna jumate am 2 afte iesite pe limba si salivare excesiva, plus un nod in gat permanent ca si cum ceva m-ar tine acolo. Nu pot manca cum trebuie, nici apa nu mai simt nevoia sa beau. Iar la doctori m-am saturat sa ma tot plimb si sa aud ca sunt sanatoasa. As dorii totusi si alte sfaturi, ceva de incurajare pentru ca imi e deja destul de greu, sunt tarnara, am 24 de ani si innebunesc asa. Mentionez ca am si un dezechilibru hormonal si de aceea am luat o perioada de cativa ani anticonceptionale. Desi doctorii mi-au zis ca nu asta ar fi cauza, ma tot gandesc sa nu fie de la ele sa-mi fi dereglat organismul. Acum am inceput tratament cu nexium si gaviscon dar nu vad nicio ameliorare. Astept cateva sfaturi va rog, daca aveti idee ce ar putea fi si ce ar trebui sa fac incontinoare. Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns