Un subiect total diferit

30-05-2009
miha ela
Nu este medic/terapeut
miha ela
Buna seara, ma intereseaza foarte mult sa fac practica/voluntariat in domeniul psihologiei. Am facut o "gluma"de practica la spitalul Obregia, dar nu mai vreau sa trec prin asa ceva(cautand pacientii prin spital, luandu-i cafele sefului de sectie[care era o ea, dar nu conteaza asta]) Nu stiam nimic ce sa le spun pacientilor. Imi doresc foarte mult sa fac practica ca la mama ei, nu am facut niciodata si imi trebuie neaparat pt facultate, altfel nu pot intra-n licenta. Ma intereseaza foarte mult si cum se desfasoara o sedinta de consilier.
1 comentarii
0
10-06-2009, ora 23:08
laurasaed
Identitate neconfirmată
laurasaed
Din "pacate" pt tine, spitalul este singurul loc unde poti face practica pe psihoterapie, consiliere sau psihologie clinica.
Psihoterapia este un act psihologic care se desfasoara intre client si psihoterapeut (apropo de psihoterapia individuala); in ceea ce priveste psihoterapia de grup, poti fi acceptat ca si coterapeut, dar numai in cazul in care provi din aceasi scoala terapeutica (formare), sau psihoterapeutul respectiv este formatorul tau; in ceea ce priveste psihologia clinica, gaseste un psiholog clinicain care are nevoie de ajiutor in aplicarea si intocmirea testelor.
Bafta.

Laura Saed
psihoterapeut
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.