Unghie incarnata
Buna ziua,
Saptamana trecuta am fost la chirurgie pentru o unghie incarnata. Mi-a taiat partea de unghie incarnata, precum si carnea care crescuse peste si mi-a spus ca timp de 2-3 zile sa schimb bandajul si sa curat rana cu apa oxigenata si betadina. Am facut asta timp de 3 zile (timp in care nu am avut nici o problema). Ieri am scos bandajul si am lasat degetul liber, insa astazi de dimineata cand m-am trezit am observat ca rana supureaza (un lichid incolor si inodor) si ca (desi s-ar putea sa mi se para) s-a umflat putin partea aceea de deget. As dori sa stiu ce e de facut in aceasta situatie. Mentionez, de asemenea, ca nu ma doare degetul si ca rana a facut o crusta. Va multumesc anticipat!
Saptamana trecuta am fost la chirurgie pentru o unghie incarnata. Mi-a taiat partea de unghie incarnata, precum si carnea care crescuse peste si mi-a spus ca timp de 2-3 zile sa schimb bandajul si sa curat rana cu apa oxigenata si betadina. Am facut asta timp de 3 zile (timp in care nu am avut nici o problema). Ieri am scos bandajul si am lasat degetul liber, insa astazi de dimineata cand m-am trezit am observat ca rana supureaza (un lichid incolor si inodor) si ca (desi s-ar putea sa mi se para) s-a umflat putin partea aceea de deget. As dori sa stiu ce e de facut in aceasta situatie. Mentionez, de asemenea, ca nu ma doare degetul si ca rana a facut o crusta. Va multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Dureri de calcai, unghii incarnate, monturi
- 5Unghie incarnata...Stafilococ Aureus (MSSA)
- 2sunt disperata va rog, un sfat!
- 40Unghie crescuta in carne
- 21Probleme la ambele degete mari de la picior cu unghii incarnate
- 5unghia de la picior imi creste in carne
- 7Unghie incarnata...
- 1Unghii incarnate (infectate)
- 1Unghie incarnata.
- 0coaja formata(cred) pe locul operatiei de unghie incarnata
- 6Unghie incarnata
- 25Unghie incarnata
- 7Unghii incarnate care nu se vindeca
- 3Problema unghie incarnata!!
- 1Unghie incarnata
- 1Unghie incarnata
- 1Pete albe pe unghie mare la picior
- 1Unghie incarnata dupa operatie
- 1Mi s a incarnat unghia dinnou? Ce ar trebuii sa fac?
Mai multe informații despre: Unghia incarnata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: