Unghie încărcată

12-05-2016
Janeta26
Nu este medic/terapeut
Janeta26
Bună ziua! Am și eu o întrebare in legatură cu unghiile încarnate.. In ultima perioadă a sarcinii nu am mai reușit sa imi tai unghiile bine si ca drept urmare s-am infectat.. La degetul piciorului drept am reușit sa tratez infecția cu bicarbonat și comprese cu ceai de mușețel. Am chinuit cam 3 săptămâni după care am reușit sa extrag singura colțul de la unghia problematică. De data aceasta am probleme la degetul piciorului stâng, am fost la medicul de familie si mi-a prescris tretaciclină unguent, dar nu dă rezultate. Am incercat să procedez ca la cealaltă unghie dar nu am reușit să văd colțul unghiei, probabil e mult mai mic și se ascunde foarte bine. Nu as vrea să ajung la chirurgie dar nici așa nu este bine să mai stau pt mult timp..
1 comentarii
0
13-05-2016, ora 13:25
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Se curata locul si se pune putin praf dintr-o capsula de Oxaciclina, apoi pansament. Ceea ce va rezolva in ziua respectiva infectia dar nu incarnarea unghiei.
Daca sunteti din Bucuresti mergeti la Cutis Med. Vi se face o mica procedura de cateva minute in care vi se scoate o fasiuta de unghie cu tot cu radacina si rezolvati problema. Puteti calca pe picior imediat dupa interventie.
Nu va recomand sa mergeti la chirurg la stat sa va scoata toata unghia.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Unghiile încarnate - sfaturi și tratament
  •