unghii care se exfoliaza
Buna ziua,
ma confrunt cu o problema.
Am doua unghii la mana care cum cresc putin incep sa se exfolieze. Adica in varf se petrece fenomenul. Dupa ce le tai e in ordine, dar cum incep sa creasca putin o iau de la capat.
Mi-am facut analize si mi-a iesit o carenta serioasa de magneziu si calciu.
Voiam sa intreb, daca are cineva idee. poate fi vorba de o micoza sau e pur si simplu carenta de magneziu.
Acum vreun an de zile, unghiile astea doua le-am rupt destuul de urat, din carne. Nu mai tin minte exact momentul la care a inceput exfolierea lor.
Va multumesc.
ma confrunt cu o problema.
Am doua unghii la mana care cum cresc putin incep sa se exfolieze. Adica in varf se petrece fenomenul. Dupa ce le tai e in ordine, dar cum incep sa creasca putin o iau de la capat.
Mi-am facut analize si mi-a iesit o carenta serioasa de magneziu si calciu.
Voiam sa intreb, daca are cineva idee. poate fi vorba de o micoza sau e pur si simplu carenta de magneziu.
Acum vreun an de zile, unghiile astea doua le-am rupt destuul de urat, din carne. Nu mai tin minte exact momentul la care a inceput exfolierea lor.
Va multumesc.
2 comentarii
sigur este carenta de calciu.anemica nu sunteti?
Buna, eu iti recomand manichiura cu gel care iti intareste unghiile, aici gasesti produse bune la preturi accesibile www.ptfemei.ro, manichiura cu gel nu dauneaza unghiei daca este aplicata corect, detalii despre cum sa pui unghii acasa gasesti pe youtube.com si chear pe forumuri romanesti pas cu pas.
Merita sa incerci.:*
Merita sa incerci.:*
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese