Ureche infundata dupa o lovitura
Aseara m-a lovit copilul meu de 7 ani peste urechea dreapta, in sensul ca efectiv a cazut peste urechea mea. Astazi simt urechea infundata si cateodata imi vajaie. Ar trebui sa ma ingrijorez ? Trebuie sa merg la consult?
2 comentarii
Da ar trebui ingrijoreze urechea si a va prezentati de urgeta la medicul ORL nu de famile sau mai stiu eu ce.POate aveti o fisura la timpan si in cazul acesta trebuie sa luati niste masuri ca tratamentul, sa nu intre apa in ureche.
Nu asteptati sa vedeti ce se intimpla de la sine ! Mergeti in centrele Audionova, exista in fiecare judet, pentru videoscopie (vizualizarea canalului auditiv si a timpanului chiar de catre dumneavoastra), pentru testarea auzului pentru a afla de ce auziti infundat si "vijiit" si pentru teste care indica daca a avut loc o dislocare osiculara. Aparatura performanta de la Audionova poate indica cu precizie starea in care va aflati.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5acum 6 luni am avut un accident care s-a soldat cu dubla fractura de mandibula... tiuit in urechi
- 2Gaura in ureche
- 48Urechi infundate
- 9De vreo trei sapatamani simt o mancarime in urechi care este accentuata noaptea
- 10Otita la adulti
- 12scurgere auriculara la 4 luni de la diagnosticarea cu otita
- 5chist pe lobul urechilor
- 7Surditate brusc instalata
- 4ureche infundata
- 7curgeri urechi, umflate, infundate
- 4zgomote in urechi cu o presiune care revine in fiecare saptamina cu tensiune
- 4Pocnituri in urechea stanga si vertij
- 3de vreo saptamana am dureri in spatele urechilor
- 0Ureche infundata
- 0Problema cu urechea dreapta
- 3ureche infundata