urechi si nas infundate

acum o saptamana am avut o raceala pe care am tratat-o cu fervex si nurofen dar am ramas cu urechile si nasul infundate ( nu stiu daca e bine zis si nas pentru ca respir pe nas foarte bine dar nu am miros). am o senzatie care se simte cand se urca pe munte la altitudini mari. de 4 zile iau amoksiklav la 12 ore iar de ieri am trecut si pe gentamicina injectabil tot la 12 ore si nimic. nasul imi curge putin dupa ce incerc sa-l desfund cu vibrocil, ulei de eucalipt, azi am mirosit chiar si hrean si piper si n-am avut nici o reactie. mentionez ca nu am nici un fel de durere sau pocnitura in urechi sau in alta parte.nu stiu ce sa mai fac sau daca trebuie sa fac investigatii.va multumsc!

In principiu, cred ca e vorba de o otita seroasa in urma virozei respiratorii pe care ati avut-o. Nu este necesar un tratament antibiotic, ar trebui sa continuati cu antiinflamatorii, decongestionant nazal si un antialergic. O otita seroasa poate sa tina si pana la 3 saptamani dupa o viroza, asa ca nu va alarmati, nu este nimic grav.
Pentru confirmarea diagnosticului si recomandari, consultati un medic ORL. V-ar putea face niste anemizari pentru a accelera putin remiterea simptomatologiei. Mult succes

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
- 816Nas infundat, respiratie diminuata
- 5am avut o lovitura peste urechea stinga, de trei zile
- 18Dupa o raceala puternica, nu mai pot sa respir!
- 35polipi nazali la fetita de 4 ani
- 5baietel de 3 ani tot timpul racit.. laringita, rosu in gat, nas infundat si tuse
- 5operata in luna aprilie de vegetatii dar acum are din nou nasul infundat
- 1nas infundat tot timpul
- 1tusa seaca si nas infundat
- 28bazait urechea dreapta, ureche infundata
- 3nas infundat
- 9Urechii infundate!
- 5Nas infundat tot timpul
- 1Tuse si nas infundat
- 2Ureche înfundată in urma unei răceli.
- 1De cand am venit de la bazin am urechile infundate.
- 0Ureche infundata
- 5Problema cu urechea
- 1Nas infundat, rinita cronica si stafilococ auriu!!!!
- 5Èšiuit in ureche si senzatia de ureche infundata.
- 4Urechi infundate din cauza nasului
Mai multe informații despre: nasul infundat urechea infundata