Urechii si Cap
Buna.de la un timp dupa ureche si chiar in interior mi se formeaza o coaja alba care o indepartez cu unghia sau mai greu cu betisorul de ureche(asemanatoare matretei), iar in cap am la fel o coaja alba pe pielea capului care daca o indepartez trebuia sa ma spal pe cap deoarece in tot parul am numa albeata (tot asemanatoare ca albeata). Tin sa precizez ca pielea capului nu este rosie unde este coaja aceea este complect alba si nu am mancarimi in zona capului deloc. Am o igiena regulata si sigur nu este din cauza aceea dar nustiu ce sa mai fac
2 comentarii
Buna ziua,
Deoarece leziunile pe care le descrieti se pot intalni in mai multe afectiuni (inclusiv psoriazis) ar trebui sa mergeti la un dermatolog pentru un diagnostic exact si un tratament adecvat.
Cu stima,
Deoarece leziunile pe care le descrieti se pot intalni in mai multe afectiuni (inclusiv psoriazis) ar trebui sa mergeti la un dermatolog pentru un diagnostic exact si un tratament adecvat.
Cu stima,
buna ziua in partea stanga a urechi imi iese doua noduri.ce este sau despre ce e vorba?
multumesc
multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese