urgent

18-01-2008
fluturash
Nu este medic/terapeut
fluturash
1.Iau harmonet de 2 luni.In prima luna am luat la ora 21:30, in a doua luna am inceput la ora 22:30.Este asta o problema?2.In loc sa fac pauza de 7 zile am facut pauza de 8 zile si in a 8-a zi nu am luat 2 pastile, am luat una si asa mai departe in restul serilor.In a 7-a zi de cand am inceput sa iau am facut sex neprotejat.Si exact in acea seara am uitat sa iau pastila la 22:30 si am luat-o cam peste 2 ore.In interval de 7-8 ore am luat pastila de "a doua zi".am motive de ingrijorare?ar fi bine sa fac un test la 2 sapt?
2 comentarii
0
19-01-2008, ora 00:00
horica
Nu este medic/terapeut
horica
nu, daca ai tinut acea pauza de 7 zile cu sex protejat pt k ai laut pastila in a2a zi a ciclului, si o intarziere cu 2 ore nu prea cred ca reprezinta vreun risc asa ca stai linistita.
0
12-02-2008, ora 00:00
fluturash
Nu este medic/terapeut
fluturash
mersi.As vrea sa adaug ca in seara in care am luat a doua pastila de postinor(pt ca erau 2)am luat si anticonceptionalul la ora normala.De atunci am cont sa iau anticonceptionalele la aceeasi ora pana la terminarea foliei.In pauza de 7 zile mi-a venit menstruatia(cam a 3- a zi).Am inceput deja a 3-a folie de harmonet.Intre timp am avut contacte sexuale si in timpul celei de-a doua folii(atunci cand luasem si postinorul) si in pauza si in timpul celei de-a 3=a. Ultima data am avut contact marti(in data de 5).Sambata am avut senzatie de urinare si f putina sangerare nazala.Ieri am facut un test care a iesit negativ.Azi mi-am facut analizele de sange(acelea obligatorii)si am lesinat(ceva normal la mine cand vad sange).Dupa ce am mancat ceva, am vomitat si acum inca sunt ametita.Sunt motive de ingrijorare?Anuleaza postinorul efectul anticonceptionalelor?Am foat protejata la a treia folie?Adica martia trecuta?Va multumesc anticipat.Si astept cat mai rpd o lamurire.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul