URGENT Curgere severa de nas

Buna seara!
De cateva luni, imi curge nasul foarte tare. Am numai bube, iritatii si cojite la nas de la atata suflat. Am avut si simptome de alergie (ochi, nas, stranut), dar si cu curgere simpla- de dimineata pana seara, evident cu pauze nu e chiar non stop.
Este dureros, frustrant si greu de suportat dupa atata timp.
Mentionez ca am folosit, flonase, clarinase, claritin, tot felul de spray-uri nazale inclusiv ceva mai "profesioniste", la recomandarea orl-istului. Am fost la consult, mi s-a zis ca trebuie sa tin un prosop ud pe calorifer si sa fie mediul umed + tratament care nu a functionat.
VA ROG AJUTOR!!!
De cateva luni, imi curge nasul foarte tare. Am numai bube, iritatii si cojite la nas de la atata suflat. Am avut si simptome de alergie (ochi, nas, stranut), dar si cu curgere simpla- de dimineata pana seara, evident cu pauze nu e chiar non stop.
Este dureros, frustrant si greu de suportat dupa atata timp.
Mentionez ca am folosit, flonase, clarinase, claritin, tot felul de spray-uri nazale inclusiv ceva mai "profesioniste", la recomandarea orl-istului. Am fost la consult, mi s-a zis ca trebuie sa tin un prosop ud pe calorifer si sa fie mediul umed + tratament care nu a functionat.
VA ROG AJUTOR!!!
3 comentarii

1 ai fost la stomatolog? sunt infectii dentare ?
2 radiogarfia SAF la sinusuri ai facut?
3 la gastrologie ai fost?
2 radiogarfia SAF la sinusuri ai facut?
3 la gastrologie ai fost?

1. Da, am fost. Inclusiv la Oro-Maxilo. Pentru alte probleme, fiindca nu stiam ca au legatura, dar nu au depistat nimic doctorii
2 si 3- nu stiam de aceste lucruri, dar va multumesc, incerc si asta.. am fost si la medicul de familie si la orl si nici macar nu mi s-a mentionat asa ceva, va multumesc!!
Imi puteti explica va rog ce anume legat de gastrologie ar cauza asta?
2 si 3- nu stiam de aceste lucruri, dar va multumesc, incerc si asta.. am fost si la medicul de familie si la orl si nici macar nu mi s-a mentionat asa ceva, va multumesc!!
Imi puteti explica va rog ce anume legat de gastrologie ar cauza asta?

1...un reflux gastro esofagian in somn.. poate inflama faringele pana sus, in spatele nasului...intretine inflamatia cornetelor
2 o intoleranta la anumite alimente producataore de MUCUS ( lactate, fainoase, mezeluri, dulciuri..s.a) duc la productie excesiva de Mucus si secretii nasale
2 o intoleranta la anumite alimente producataore de MUCUS ( lactate, fainoase, mezeluri, dulciuri..s.a) duc la productie excesiva de Mucus si secretii nasale

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tusa latratoare si secrectie multipla
- 3alergie - cand ma trezesc imi curge nasul si ochii asemeni unei raceli
- 3fetitei mele ii curge nasul
- 4sinuzita cronica maxilo-fronto-etmoidala
- 3muci intre nas si gat
- 5probleme mucoasa nazala
- 0am dureri de cap febra ma ustura limba imi curge nasul dimineata si ochii rosi dimineata
- 2Problema mare cu secretiile :(
- 1mucozitati la bebelusi de 1 luna si 2 saptamani
- 4secretii in spatele nasului
- 2Secretii galben-verzui la copil 8 ani
- 1Nas care curge la fetita 9 luni
- 1Mucus galben nas
- 4Lichid galben
- 17Secretii postnazale vascoase
- 1Mucocel sinus sau infecție gat
- 1Secreții permanente in spatele gatului și în nas
- 2Nas si ureche infundate
- 1Muci de 4 luni+ tuse productiva de o luna la bebe de 8 luni