Urgent, help me!!!
Am si eu o intrebare!I-au anticonceptionale Novynette de circa 11 luni, iar acum cateva zile dupa ce am luat pasatila (mantionez ca fiind a 12-a din folie) la circa 2, 2 ore si jumatare dupa ce am luat-o, m-am simtit rau si am vomitat!Este posibil ca pastila sa nu fi apucat sa-si faca efectul?Mentionez ca am avut relatii sexuale dupa accea.Mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ!Ce ma sfaturiti sa fac!
3 comentarii
Continuaţi să luaţi pastilele ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic. Nu este nevoie de măsuri suplimentare.
am nevoie de ajutor. pe data de 29 trebuia sa incep o folie noua de yasmine. din pacate, am uitat complet, mi-am amintit aseara, pe 1 sept. ceea ce as dori sa stiu este daca pot incepe azi folia si sa iau cele 21 de pastile. sau trebuie sa astept urmatoarea menstruatie si sa iau din prima zi. daca se poate sa incep azi, care sunt riscurile?mentionez ca nu pot folosi prezervativ si ca pt mine ar fi super sa pot lua diseara prima pilula, evitand astfel sa folosesc metoda de protectie alta decat pilula. ce ma sfatuiti sa fac?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon