urgent: mercilon+duomox

03-05-2007
niki
Nu este medic/terapeut
niki
iau mercilon de 1 an si doua luni si nu am avut nici o sangerare intermenstruala.medicul de fam. mi-a dat duomox 1000mg pt o raceala.desi am citit
prospectul le-am luat.a aparut o sangerare la 15 zile d la ultima menstruatie si la 10 zile dupa terminarea tratamentului cu duomox.sangerez de 7 zile.ce e de facut:astept sa-mi treaca si consult un ginecolog sau ma duc la urgenta?
2 comentarii
0
03-05-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Daca sangerezi, nu mai astepta! Mergi la ginecolog de urgenta!
0
20-05-2007, ora 00:00
niki
Nu este medic/terapeut
niki
Multumesc pt raspuns.
Am fost atunci la dr. si mi-a facut eco transvaginala si am endometru d 2mm.mi s-a spus ca este din cauza utilizarii fara pauza a anticonceptianalelor mercilon si ca sangerez tocmai pt ca este prea subtire si sa fac o pauza de 2luni si se va rezolva.
am mai facut o ecografiecu o luna inainte de asta, la un control de rutina, in aceeasi faza a ciclului )cu o saptamana inainte de data la care trebuia sa-mi vina), fara sa fi sangerat 9 zile inainte si atunci endometrul era 3 mm, iar dr mi-a spus ca este bine. Nu inteleg de ce se contrazic.Ma puteti lamuri?este o problema?trebuie sa fac un tratament?
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul