urgent! posibila sarcina???

29-08-2010
one girl
Nu este medic/terapeut
one girl
buna.as vrea un raspuns urgent.am intretinut rel sexuale.insa penetrarea nu a fost adanca...prezervativul a alunecat un pic...insa nu a cazut.(a alunecat d la zona testiculelor putin).eu am avut menstruatie atunci.exista pericolul de a fi ramas insarcinata?...:-s.va rog sa imi raspundeti cat de repede...va multumesc :):*
7 comentarii
0
30-08-2010, ora 23:13
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Probabilitatea unei sarcini este neglijabila.
0
31-01-2011, ora 12:07
nicolle.28
Nu este medic/terapeut
nicolle.28
am si eu o problema...am facut dragoste cu prietenul meu in urma cu 2 sapt, am folosit prezervativul dar a bagat odata si fara.nu a ejaculat in mine.imi fac griji din cauza lichidului preejaculator..ma gandesc ca exista probabilitatea sa fi curs in timp ce a introdus penisul. am facut un test de sarcina si a iesit negativ de curand dar ma simt balonata si imi curge un lichid mai rosiatic de cateva zile...as vrea sa fie menstruatia...dar cred ca ma insel:((( mentionez ca am facut sex cu o saptamana dupa ce mi-a trecut ciclul.
pls help:((poate fi vorba de o sarcina?
0
02-02-2011, ora 11:20
Dyduztu
Nu este medic/terapeut
Dyduztu
Am si eu o problema, ultima menstruatie am avut-o pe 28 decembrie, dar de pe 31decembrie pana acum 2 zile cand am facut dragoste cu prietenul meu, am facut si sex anal si atunci si-a dat drumul, pe 24 ianuarie trebuia sa-mi vina ciclu si nici pana azi 2 ianuarie nu mi-a venit, este posibil sa fi ramas insarcinata?in ciuda faptului ca mie niciodata nu mi-a intarziat ciclul, am ceva greturi, nu suport unele mirosuri, imi vine sa vomit uneori si am si ameteli, e oare posibil sa fi ramas insarcinata?Va rog sa-mi raspundeti urgent!Va multumesc!
0
02-03-2012, ora 16:34
Dyduztu
Nu este medic/terapeut
Dyduztu
Am si eu o problema, Pe 16 februarie am avut contact sexual nu si-a dat drumul in mine dar se poate sa se fi prelins pana m-am dus sa ma sterg, ingrijorarea mea este ca am facut-o de mai multe ori si pe 25 trebuia sa-mi vina ciclul si pana acum nu mi-a venit, ma simt balonata, dimineata am stari de voma iar dupa ce mananc imi vine in continuare sa vomit!Ar trebui sa -mi fac deja un test de sarcina?Sunt foarte ingrijorata, este posibil sa fiu insarcinata?Astept urgent raspuns va rog! P S:Am uitat sa mentionez ca am si dureri de spate si de mijloc si uneori ma ia cu ameteala!
0
07-03-2012, ora 16:25
Dyduztu
Nu este medic/terapeut
Dyduztu
Am nevoie de un raspuns urgent, Va rog!Inca astept Raspunsul dumneavoastra
0
18-03-2012, ora 13:28
Mara20
Nu este medic/terapeut
Mara20
Dyduztu: Adica a ejaculat afara si e posibil sa se fi prelins putina sperma in zona vaginului? Daca da, spermatozoizii nu sunt teleghidati cu o telecomanda ca sa ajunga la ovul...Ciclul nu-ti vine de la stres probabil, fa un test de sarcina ca sa fii sigura.
0
18-03-2012, ora 16:18
marinelutza
Nu este medic/terapeut
marinelutza
Daca doar s-a prelins sperma nu exista sanse, dar daca ai facut-o de mai multe ori dupa aceea fara sa va fi spalat amandoi atunci exista sanse sa ramai insarcinata. Pentru linistea ta mai bine fa-ti un test de sarcina.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •