urgent! :-s pot ramane insarcinata??

07-11-2010
danielutza18
Nu este medic/terapeut
danielutza18
buna seara.Am o nelamurire...si as vrea sa aflu cat mai repede un raspuns.Eu si prietenul meu am avut relatii sexuale...eu eram in a 13-a zi a ciclului menstrual...(care imi e neregulat, insa de obicei dureaza in jur de 30-32 de zile, iar menstruatia in jur de 5-6 zile).Nu stiu daca am pus corect prezervativul.Pot sa raman insarcinata daca nu am pus bine prezervativul?(nu sa spart...sau...se poate sparge, si sa aiba doar o gaurica mica?:-s)..trebuie sa iau pastila de a 2a zi?va rog sa imi raspundeti cat de repde.si..va multumesc anticipat.
8 comentarii
0
08-11-2010, ora 06:10
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ai pus prezervativul care a ramas la locul lui pe toata perioda contactului ? Stai linistita si nu mai fi stresata caci nu ai ramas insarcinata, nu are rost sa mai iei pilula de urgenta...
0
08-11-2010, ora 20:30
danielutza18
Nu este medic/terapeut
danielutza18
prezervativul a ramas la locul lui pe toata perioada contactului.ok, va multumesc mult:*
0
22-11-2010, ora 15:06
special
Nu este medic/terapeut
special
stai linistita ca nu poti sa ramai insarcinata atat de usor, sunt cupluri care se chinuie ani sa ramana ea gravida..asa k stai linistita mai ales daca ati lfolosit prezervativul
0
30-11-2010, ora 18:25
Dyduztu
Nu este medic/terapeut
Dyduztu
Buna ziua !As avea si eu o intrebare, daca prietenul meu ejaculeaza in afara si nu in mine pot ramane insarcinata?Cum as putea sa-l pacalesc sa-si dea drumu in mine, vreau un copil multumesc
0
06-12-2010, ora 14:45
Dyduztu
Nu este medic/terapeut
Dyduztu
imi raspunde si mie cineva?Multumesc
0
27-05-2011, ora 22:49
mikyg
Nu este medic/terapeut
mikyg
si eu am aceeasi problema; daca ai reusit cumva sa il pacalesti, te rog invata-ne si pe noi
0
11-07-2011, ora 11:03
aggdy
Nu este medic/terapeut
aggdy
spunei ca iei anticonceptionale sau alte masuri de prevenire a sarcinii si nu mai este o problema si poate ejacula in tine... dar nu cred ca se procedeaza asa. nu va fi doar copilul tau... ar trebui sa fie o decizie comuna :)
0
10-11-2011, ora 15:16
anonim14
Nu este medic/terapeut
anonim14
acuma 3 saptamani am stimulat un act sexual impreuna cu iubitul meu iar el a ejaculat pe pantalonii mei mai exact pe picior de indata ce am observat am sters repede. pot ramane insarcinata?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce ai menstruații neregulate și ce poți face
  • Caracteristici ale ciclului menstrual ce ridică semne de întrebare
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Ciclul de două ori pe lună
  •  

Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.