Urgent un medic, am nevoie de un sfat!
Folosesc anticonceptionale Yasmin de 1 an dar acum am o problema destul de delicata. Am fost plecata 5 zile in Germania si am uitat cutia cu pastilele acasa. Acolo nu am putut cumpara fara prescriptie medicala, deci am omis 6 pastile. Aceste 6 pastile sunt de la inceputul unui nou blister, adica sunt omise primele 6 pastile din prima saptamana din blister. Cand am ajuns am luat-o pe a 7-a si am continuat apoi sa le iau normal dar si pe cele uitate. Mi s-a recomandat sa ma protejez suplimentar 7 zile, am facut acest lucru, dar in a 8-a zi am avut contact sexual neprotejat. Exista riscul de a ramane insarcinata? Daca da, voi apela cu siguranta la Escapelle. Si inca o intrebare, trebuie sa fac pauza de 7 zile de menstruatie sau nu?Acum sunt in saptamana a 3-a si mai am putine zile pana la menstra. Va multumesc si astept urgent un raspuns deoarece au trecut deja 24h de la acel contact si trebuie sa stiu daca trebuie sa iau pilula de a 2-a zi sau nu...
4 comentarii
Buna.As vrea sa stiu daca este posibil sa fi ramas insarcinata.Mentionez ca am avut ultima menstruatie luna trecuta pe data de 4.Toata luna am avut contacte sexuale neprotejate, partenerul meu terminandu-se in mine, chiar si pe data de 19, 21 cand am presupus ca ar fi perioada fertila...nu am un ciclu menstrual regulat si mentionez ca inca nu mi-a venit.Oare este posibil sa fi ramas.imi doresc foarte mult un copil.VA rog sa-mi dati un raspun cat mai repede, sa mai astep sau pot sa-mi fac un test de sarcina?o zi buna
Da este foarte posibil sa fi ramas insarcinata, cel mai bine o dovedeste un test de sarcina!
pfffff.as face un test de sarcina dar mi-e cam frica de rezultat sper sa nu iasa negativ, incerc de 4 luni sa raman si nu reusesc
Ce metoda de contraceptie ai folosit pana acum? Cel mai bine iti poate spune un ginecolog dar trebuie sa faci niste teste obligatoriu.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon