Urgenta
Buna ziua! Am o colega de aceeasi varsta cu mine care are un chist la ovarul drept de 6, 5 cm. Nu are viata sexuala. Doctorul i-a spus ca trebuie sa se opereze de urgenta. Am si eu niste intrebari : ei ii este foarte teama ca din cauza acestei operatii sa nu mai fie acceptata la Academia de Aviatie (suntem pe clasa a Xa, iar ea face cursuri la aeroclub, fiin foarte pasionata de zbor), credeti ca aceasta operatie va putea afecta asta? si inca ceva, se poate face cu laser o astfel de operatie? am mai auzit ceva de operatii estetice, dar nimic sigur. Poate ma lamureste si pe mine cineva. Va rog mult, mi-e tare mila de ea pt ca o doare ingrozitor :(
1 comentarii
Sanatatea este mai importanta decat orice altceva! Din cate imi spuneti are dureri, ceea ce nu indica decat interventia de urgenta! Este tanara iar capacitatea de reproducere este extrem de importanta! Un chist de ovar de 6, 5 cm poate afecta functia ovarului respectiv!!! Se poate incerca initial abordarea laparoscopica, si daca nu se poate rezolva asa se intervine clasic!!!
succes
succes
Alte subiecte recente din această secțiune: