Urgent.Cum aflu daca e insarcinata?Cum previn?
buna seara.am nevoie de ajutor deoarece astazi am avut contact sexual neprotejat cu prietena mea si totul sa petrecut in urmatorul fel:
eu si prietena mea obisnuim la inceput sa o facem neprotejat pret de 1 2 minute.apoi am pus prezervativul pana la final.dupa aia am mai stat 5-10 minute, m-am spalat apoi iar am facuto neprotejat.apoi iar am pus un prezervativ, iar dupa cateva minute l-am dat iarasi jos, continuand fara. Este posibilitatea sa fi iesit cateva picaturi de sperma fara sa imi dau seama?Poate ramane insarcinata?va rog anuntatima daca e sa ia postinor sau nu
eu si prietena mea obisnuim la inceput sa o facem neprotejat pret de 1 2 minute.apoi am pus prezervativul pana la final.dupa aia am mai stat 5-10 minute, m-am spalat apoi iar am facuto neprotejat.apoi iar am pus un prezervativ, iar dupa cateva minute l-am dat iarasi jos, continuand fara. Este posibilitatea sa fi iesit cateva picaturi de sperma fara sa imi dau seama?Poate ramane insarcinata?va rog anuntatima daca e sa ia postinor sau nu
1 comentarii
-facand un test de sarcina dupa 7-10 zile
-facand sex protejat.
-facand sex protejat.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone