URGENT...probleme la inghitit si respirat
Buna ziua,
As dori un sfat sau o parere din partea domnului doctor F.Valeriu. de ceva timp am o teama de a inghiti pt ca am senzatia ca imi raman resturi mici de alimente dupa ce mananc ceva. de asemenea am si o usoara durere in piept si uneori intru in panica pt ca simt ca si cum nu imi ajunge aerul cand respir. stiu ca am atacuri de panica, dar vreau sa ma asigur ca asta ar fi cauza, deoarece uneori ma gandesc la ce este mai rau... vreau sava intreb si daca pot pati ceva realmente grav, in sensul de a ma putea ineca sau altceva?. Va multumesc!
As dori un sfat sau o parere din partea domnului doctor F.Valeriu. de ceva timp am o teama de a inghiti pt ca am senzatia ca imi raman resturi mici de alimente dupa ce mananc ceva. de asemenea am si o usoara durere in piept si uneori intru in panica pt ca simt ca si cum nu imi ajunge aerul cand respir. stiu ca am atacuri de panica, dar vreau sa ma asigur ca asta ar fi cauza, deoarece uneori ma gandesc la ce este mai rau... vreau sava intreb si daca pot pati ceva realmente grav, in sensul de a ma putea ineca sau altceva?. Va multumesc!
6 comentarii
De la atacuri de panica nu poti sa mori, dar stiu ca senzatiile sunt foarte neplacute. Incearca sa mergi la cateva sedinte la un psiholog, sigur te va ajuta!
intreabarea era daca aceste stari sunt doar de la atacurile de panica sau daca poate sa fie si ceva mai grav?
Pai daca ai analizele bune, inseamna ca e totul pe plan psihic..
mergi la psiholog obligatoriu
faci si consult ORL.. sa excluzi o amigdalita cronica criptica sau cu cazeum
faci si consult ORL.. sa excluzi o amigdalita cronica criptica sau cu cazeum
multumesc mult pt sfaturi, acum ca m-ati mai linistit o sa merg la analize zilele urmatoare si in primul rand voi lucra psihic cu mine pt a depasi momentele acestea de stres..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23respir greu
- 5starea de frica, respiratie greoaie
- 4nu pot sa inghit mancarea, am nevoie de ajutor
- 2De aproape 4 luni nu pot sa respir bine
- 5o data la 4-5 luni am dureri foarte mari, raman fara voce si nu pot sa inghit mai nimic
- 1Dificultate la inghitire
- 8problema respiratorie
- 343A facut de 3 ori puroi in gat, nas infundat si doarme cu gura deschisa
- 10mi s-a facut rau la scoala
- 3Dificultate respiratie atat pe nas cat si pe gura
- 57anxietate sau probleme respiratorii?
- 1Va rog ajutati-ma - dureri de gat la inghitire
- 1Respiratie greoaie/junghi in piept
- 3Durere in gat
- 1Respiratie grea si presiune toracica
- 7Nu pot sa inspir
- 4Depresie, anxietate si fobia de a inghiti, ineca si de a avea ceva in gat.
- 0Respirație foarte grea!
- 3Inghitire greoaie
- 6Eructatii si dificultati respiratorii
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie inghitire cu dificultate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: