urgent.sunt insarcinata?

buna.de cv vreme ma streseaza un gand.am facut sex protejat cu prietenul meu, la 3 zile inainte de a avea menstruatie(am ciclu neregulat...).am folosit prezervativ, nu s-a spart.insa.exista pericolul de a curge sperma pe langa prezervativ?...va rog sa ma ajutati.cat de repede..:-s...va multumesc anticipat :):*
4 comentarii

buna ziua, de obicei imi venea ciclul intre13-15, azi suntem in 16 si inca nu mi-a venit.eu si sotul meu nu ne protejem, decat ca el nu ejecula in mn.nu am nici un simptom ca as fi gravida, spuneti-mi ce am de facut.va rog frumos cat mai urgent,

in ziua cind treb sa am ciclu, am facut pentru prima data sex cu prietenul meu.am avut dureri insuportabile in burta shi greturi, chiar a doua zi. au trecut trei zile, ash fi putut ramine insarcinata????? va rog ajutatima!! va rog!!!!!

dupa parerea mea, nu.sansele de la ramane insarcinata sunt minime(in timpul menstruatiei sunt cele mai mici sanse de a ramane insarcinata, aproape nule)

nu exista pericol sa curga ceva le langa sau cum zici tu.dar daca tot esti super nedumerita fac un test de sarcina dimineata si vei afla raspunsul

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2e posibil sa fiu insarcinata?
- 2Oare sunt insarcinata?
- 2Exista oare riscul sa fiu insarcinata?
- 6Menstruatia continua sa intarzie
- 4sarcina dupa contact sexual protejat?
- 2oare sunt insarcinata? va rog rasp repede
- 4Inarziere de 30 zile = sarcina?
- 4poti ramane gravida?
- 3sunt insarcinata ?
- 1posibila sarcina?
- 3dureri de burta si stari de voma.. poate sa nu fie cumva insarcinata?
- 2sunt insarcinata sau...ce?
- 3Posibila sarcina?
- 9Sarcina sau nu...?
- 1Sarcina ?
- 2sarcina sau dereglare hormonala?
- 1Sarcina sau nu?
- 1Simptome sarcina teste negative
- 0Testele de sarcina
- 2Ce se intampla?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: