urgent.sunt insarcinata?
buna.de cv vreme ma streseaza un gand.am facut sex protejat cu prietenul meu, la 3 zile inainte de a avea menstruatie(am ciclu neregulat...).am folosit prezervativ, nu s-a spart.insa.exista pericolul de a curge sperma pe langa prezervativ?...va rog sa ma ajutati.cat de repede..:-s...va multumesc anticipat :):*
4 comentarii
buna ziua, de obicei imi venea ciclul intre13-15, azi suntem in 16 si inca nu mi-a venit.eu si sotul meu nu ne protejem, decat ca el nu ejecula in mn.nu am nici un simptom ca as fi gravida, spuneti-mi ce am de facut.va rog frumos cat mai urgent,
in ziua cind treb sa am ciclu, am facut pentru prima data sex cu prietenul meu.am avut dureri insuportabile in burta shi greturi, chiar a doua zi. au trecut trei zile, ash fi putut ramine insarcinata????? va rog ajutatima!! va rog!!!!!
dupa parerea mea, nu.sansele de la ramane insarcinata sunt minime(in timpul menstruatiei sunt cele mai mici sanse de a ramane insarcinata, aproape nule)
nu exista pericol sa curga ceva le langa sau cum zici tu.dar daca tot esti super nedumerita fac un test de sarcina dimineata si vei afla raspunsul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Cam la mijlocul ciclului am sarit o pilula contraceptiva = sarcina?
- 4Va rog frumos daca imi puteti raspunde simplu cu da sau nu
- 3s-ar putea sa fiu insarcinata?
- 3gravida? va rog din suflet sa ma ajute cineva
- 12exista riscul sa fi ramas gravida ?
- 5ii posibil sa raman insarcinata asa?
- 3la cat timp de la conceptie se vede sarcina la o ecografie intravaginala?
- 1insarcinata sau nu?
- 7O idee cam.ciudata: poate fi insarcinata?
- 8Virgina, sanse sa fie gravida?
- 13Poate ramane insarcinata?
- 4sex protejat dupa ejaculare.cat e riscul de mare?
- 1e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 5Intarziere cm...de la antibiotice?
- 0Sunt sau nu gravida ? vreau pareri !! va multumesc !
- 0Imi este frica, menstruatia nu mi-a mai venit de 3 luni
- 7Care sunt sansele sa fie insarcinata?
- 1Însărcinată sau nu ?
- 2Motive de ingrijorare?
- 5Sex protejat, însărcinată sau nu?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: