urinare in cantitati foarte mici
buna ziua,
Socrul meu in varsta de 81 ani este la pat de cca un an de zile se mai ridica foarte putin si numai cu ajutor dar fara a se putea deplasa( sta cca 10 minute pe marginea patului ) De cateva zile urineaza foarte putin, este zi cand nu urineaza deloc, nu mai are pofta de mincare, si in partea de jos a abdomenului are dureri si se vede cu ochiul liber o umflatura cam tare pe mijlocul abdomenului, cam unde ar fi vezica urinara dar pina mai sus. Dr. de familie ne-a recomandat sa chemam salvarea sa ii puna sonda.
Va rog sa imi raspundeti daca il internam in spital putem spera la un tratament care sa il scape de aceasta problema.
multumesc
Socrul meu in varsta de 81 ani este la pat de cca un an de zile se mai ridica foarte putin si numai cu ajutor dar fara a se putea deplasa( sta cca 10 minute pe marginea patului ) De cateva zile urineaza foarte putin, este zi cand nu urineaza deloc, nu mai are pofta de mincare, si in partea de jos a abdomenului are dureri si se vede cu ochiul liber o umflatura cam tare pe mijlocul abdomenului, cam unde ar fi vezica urinara dar pina mai sus. Dr. de familie ne-a recomandat sa chemam salvarea sa ii puna sonda.
Va rog sa imi raspundeti daca il internam in spital putem spera la un tratament care sa il scape de aceasta problema.
multumesc
1 comentarii
Nu-l mai chinuiti asa, poate sa si moara daca nu urineaza atata timp. Chemati salvarea, duceti-l la spital la urologie. Acolo o sa se vada daca sonda e singura care e necesara, daca sunt alte probleme (vezica, rinichi prostata).
Sanatate si nu amanati!
Sanatate si nu amanati!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Atunci cand urinez ma ustura. Ajutor!
- 5tumora vezicala - recomadari privind un tratament, regim alimentar
- 16Nitriti in urina
- 4Senzatie de urinare chiar dupa ce am urinat
- 4ce inseamna carcinom urotelial?
- 7calculi carcinomi
- 5dupa urinare inca mai picura din penis
- 4medicii nu gasesc un raspuns.. probleme cu urinatul in pat la adult
- 3simt ca imi explodeaza vezica
- 0Operatie de vezica fisurata
- 2Urinez putin, involuntar, cind merg, stau asezata sau oricind.
- 1examen complet urina
- 5De vreo saptamana am mancarimi in interiorul canalului urinar
- 0sumar urina leucocite 25
- 0senzatie de vezica plina
- 0Polip vezical sau cancer vezica ? Operatia TURV este indicata in acest caz???
- 43Intepaturi ca de cutit in vezica urinara, dureri mari!
- 1Blocaj tract urinar sau altceva?
- 0Infecție urinară?
Mai multe informații despre: Vezica urinara caile urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: