Urinare in vagin in vederea lubrifierii ?!

18-01-2010
marshanna
Nu este medic/terapeut
marshanna
Buna ziua,

Problema este de natura generala, nu doresc sa intru in amanunte inutile. In speta, este vorba despre o femeie casatorita, dar care nu este atrasa sexual de sotul ei. Femeia prezinta simptome sub aspectul unei lipse de lubrifiere inainte si in timpul actului sexual. Ea spune, insa, ca aceasta problema este rezolvata de catre sot printr-o metoda de care, iertata-mi fie ignoranta... - nu am auzit - acesta urineaza inauntrul vaginului, lubrifiindu-l. Cei doi au probleme de natura unei infectii de natura sexuala, s-au tratat, insa se pare ca lucrurile continua, simptome de tip usturime, durere, eruptii. Am cautat pe internet sa ma dumiresc despre aceasta metoda de lubrifiere despre care nu am auzit, dar nu am gasit absolut nicio informatie. Am sa intreb, deci, daca asa ceva este normal sau sanatos sa fie practicat si, eventual, poate aveti vreun link in legatura cu "urinarea in vagin". Multumesc.
2 comentarii
0
18-01-2010, ora 17:28
calogeropoulis aristia
Nu este medic/terapeut
calogeropoulis aristia
Este o tampenie! Urina este toxica si irita vaginul, nu ma mir ca au infectie.
Acel barbat este ignorant, nu ar trebui sa faca asa ceva, mai ales ca la farmacie exista niste pliculete cu lubrifiant pentru femeile care nu se umezesc inainte si in timpul actului sexual.
Numai bine!
0
24-01-2010, ora 23:01
Pitagora
Nu este medic/terapeut
Pitagora
Acum aud prima data de asa ceva si nu cred ca este sanatos. Poate-s eu incuiata, dar mi se pare o metoda extrem de rudimentara...daca ii pot spune asa. Totusi, se gasesc in comert atatea produse care sa ajute la lubrifiere. Si nu sunt nici foarte scumpe, nici greu accesibile.
Oricum, in afara de alte inconveniente, ar trebui sa se gandeasca in primul rand la sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici