Urinari dese..foarte dese

15-05-2019
psyclone
Nu este medic/terapeut
psyclone
Buna ziua,

Ca si date de prezentare, sunt barbat, 32 de ani / 174 / 73 KG si aceasta problema a inceput sa apara si sa amplifice incet de pe la 27 de ani.
Am o problema mare cu frecventa urinarilor. Depinde de zi, dar deobicei numarul urinarilor trece de 10 in cazul in care stau si nu fac nimic si este in jur de 5 daca sunt activ.
Urinarile sunt slabe cantitativ cam tot timpul si pot fi pot veni impreuna cu senzatii de usturime sau placere. Senzatia de urinare vine deobicei foarte brusc si cateodata pot sa scap putin direct. Nu au culoare deobicei.
Noaptea urinez extrem de rar, senzatia de urinare o am doar cand ma trezesc si este diferita( mai controlabila) de cea pe care o am deobicei si cea mai mare din punct de vedere cantitativ.
Am fost la urologie acum un an, mi s-a facut ecografie si doctorul mi-a spus ca prostata are dimensiuni normale. Din analize nu au iesit infectii.
Ca si prescriptie medicamentoasa am primit prostamol uno. Eu am o experienta vasta cu medicii datorita unui accident de masina de acum 12 ani, unde am fost la un foarte mic pas sa mor datorita unui doctor si am avut ocazia sa experimentez diferenta fata de cadre medicale din Szeged si Viena. Din acest motiv sunt foarte sceptic fata de orice mi se spune si nu iau medicamente fara o motivatie logica si din experienta mea cu numerosi medici, pot sa spun ca peste 80% nu imi pot motiva medicamentele pe care ele dau si ma documentez foarte bine de fiecare data, cautand solutii. Din pacate nu am mai gasit pe nimeni sau nici o afectiune care sa aibe acelasi simptome.
Printre banuielile mele intra Hipotiroidism-ul, pot spune ca am des o stare de oboseala doar ca nu iau greutate usor. Ar mai fi incontinenta urinare pe baza psihologica,


Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele urinărilor frecvente - afecțiuni posibile
  • Din ce cauză mergi des la toaletă
  •