urinat des la barbati
sotul meu urineaza des si de multe ori chiar nu se poate abtine, nu se plange de nici o durere dar e nasol k la fiecare 10-15 minute trebuie sa urineze.Care ar fi cauza si cum merge rezolvata???va rog sa imi raspundeti
4 comentarii
Un punct de vedere.
Se pare ca in cazul sotului dumneavoastra prolema ar fi un hipertonus al sistemului nervos parasimpatic care la minima stimulare provoaca relaxarea sfincterului uretrei.
Se pare ca in cazul sotului dumneavoastra prolema ar fi un hipertonus al sistemului nervos parasimpatic care la minima stimulare provoaca relaxarea sfincterului uretrei.
Sa mearga la un urolog sa faca analize, de urina, ecografie pelvina si ce i se mai recomanda. Cauzele pot fi multiple, incepand de la rinichi, vezica, protata, psihogen etc. De la distanta nu se poate pune un diagnostic.
Sanatate!
Sanatate!
multumesc frumos de raspuns.o sa il trimit la un urolog si sper sa se si duk fiindca uraste doctorii
Ca mai toti barbatii, , , dar daca se va scapa pe el mai serios, sigur se va duce. Desi e indicat sa nu se astepte atat, orice e luat din timp e mai usor de tratat.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Problema cu urinarea - des si putin
- 2urinari dese
- 43klebsiella se putea transmite prin contact sexual?
- 6usturime la urinare, durere picior si urinez la 20 minute
- 1Urologie!
- 6menstruatie peste sarcina sau (posibil) o sarcina?
- 0urinat de 22 de ori pe zi
- 0Urinari dese dupa tratament antibiotic
- 0Urinez des, ma dor testiculele
- 3Urinari dese
- 1Rinichi?spate?
- 5Dureri vezica, urinari dese
- 4Se poate schimba situatia?
- 2Ovare inflamate
- 0Probleme cu penisul
- 2Am nevoie de ajutor! Va rog sa raspunde ti
- 1Urinare excesiva
- 1Probleme cu urinatul