urmari si tratament dupa edem cerebral AJUTOR

18-11-2009
dabu51
Nu este medic/terapeut
dabu51
avem un copilas cu varsta de o luna care sa nascut cu un edem cerebral.dupa nastere le doua zile copilul a inceput sa aiba privirea fixa functiile locomotorii fiindui blocate complet.a urmat un tratament la spitalul 1 din craiova cu dr.siminel.sa evitat C.T.-ul facaduise decat ecografie transfrontanelera.loa cateva zile respectiv trei copilul a raspuns la tratament functiile locomotorii si cele de supt revenindui.la zece zile am fost externati cu rugamintea de a revenii la un examen neurologic.aseara 17.11.2009 la o luna dupa nastere sa trezit brusc plangand si avind niste simptome de incordare si arcuire a coloanei cu capul indreptat usor spre dreapta si pleoapa ochisorului drept umflanduse usor ochiul lacrimand.dupa cca 15 min.revenindusi complet chiar cerand laptic.CE MA INDRUMATI SA FAC PENTRU CA NE-AM SPERIAT FOARTE TARE CREZIND CA EDEMUL A RECIDIVAT.VA ROG SA MA AJUTATI CU UN RASPUNS.Astazi 18.11.2009 copilul se comporta normal.ASTEPT RASPUNS SI VA MULTUMIM ANTICIPAT.MULTA SANATATE VA DORIM.
1 comentarii
0
18-11-2009, ora 10:05
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Va sfatuiesc sa mergeti la Dr. Jurj Gheorghe in Timisoara sau la Dr. Cadar Sorin in Bucuresti sau Pitesti.
Cu tratamente alopate nu aveti nici o sansa la astfel de afectiuni, homeopatia insa il poate vindeca pe copil. Exista un remediu homeopat care are exacte aceste simptome pe care le descrieti, deci vindecarea este posibila iar efectul il veti remarca imediat. Succes.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul