Urme de sange in secretia vaginala
Buna,
Mi se intampla cam de o vreme sa observ cateodata urme de sange in secretia vaginala dupa contact sexual, dar nu intotdeauna (la primul contact sexual dupa o pauza de 2-3 saptamani). Am fost la ginecolog cam acum o luna si mi-a zis ca totul e ok si ca ne vedem peste un an. Am avut un chist de 5 cm pe ovarul drept si mi a dat Yasmin, acuma a disparut dar am unul pe stangul sub 2 cm.
Nu am alte simptome dar ma nelinisteste urmele astea de sange, nu este o sangerare, e doar un firicel de sange.
Multumesc!
Mi se intampla cam de o vreme sa observ cateodata urme de sange in secretia vaginala dupa contact sexual, dar nu intotdeauna (la primul contact sexual dupa o pauza de 2-3 saptamani). Am fost la ginecolog cam acum o luna si mi-a zis ca totul e ok si ca ne vedem peste un an. Am avut un chist de 5 cm pe ovarul drept si mi a dat Yasmin, acuma a disparut dar am unul pe stangul sub 2 cm.
Nu am alte simptome dar ma nelinisteste urmele astea de sange, nu este o sangerare, e doar un firicel de sange.
Multumesc!
2 comentarii
Buna ziua,
Este necesar sa efectuati un test Babes Papanicolau pentru a se face diferenta intre o leziune a colului sau o afectiune a ovarelor polichistice.
O zi placuta!
Este necesar sa efectuati un test Babes Papanicolau pentru a se face diferenta intre o leziune a colului sau o afectiune a ovarelor polichistice.
O zi placuta!
Buna,
Am fost la medic si am facut un test babes papanicolau, testul a iesit bine, adica normal.
Doamana doctor la care am fost mi a zis ca am o rana pe col de 7 mm si mi a prescris un spermicid (pharmatex ovule), precizez ca iau anticonceptionale, la acest tratament am facut o alergie foarte urata. Am decis sa merg la alt medic pentru o a doua parere. Spre surprinderea mea mi s a zis ca nu am nici o rana ca sunt perfect sanatoasa si ceea ce parea o rana este din cate am inteles eu ceva ce multe femei care nu au nascut inca au si ca seretrage la nastere. Domnul doctor mi a zis ca urmele de sange care apar uneori sunt de la anticonceptionale.
Imi spuneti va rog cine are dreptate?
Multumesc
Am fost la medic si am facut un test babes papanicolau, testul a iesit bine, adica normal.
Doamana doctor la care am fost mi a zis ca am o rana pe col de 7 mm si mi a prescris un spermicid (pharmatex ovule), precizez ca iau anticonceptionale, la acest tratament am facut o alergie foarte urata. Am decis sa merg la alt medic pentru o a doua parere. Spre surprinderea mea mi s a zis ca nu am nici o rana ca sunt perfect sanatoasa si ceea ce parea o rana este din cate am inteles eu ceva ce multe femei care nu au nascut inca au si ca seretrage la nastere. Domnul doctor mi a zis ca urmele de sange care apar uneori sunt de la anticonceptionale.
Imi spuneti va rog cine are dreptate?
Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3expicatii analize secretie vaginala
- 65rezultatele examenului secretiei vaginale inainte si dupa tratament
- 3fff urgent..despre secretii vaginale
- 7cum trebuie sa fie o secretie vaginala normala?
- 1am o boala genitala si nu stiu daca este transmisibila
- 3Postinor 2 si imediat o secretie maronie
- 15examen secretie vaginala
- 4rana pe col, papanicolau, secretie vaginala
- 11secretie albicioasa dupa POSTINOR
- 3menstruatia... secretie vaginala alb-galbuie (cam de un an)
- 1examenul secretiei vaginale
- 5Secretia normala si cea anormala
- 6urgent! Secretie maro dupa primul act sexual
- 3Interpretare rezultat secretie vaginala
- 5examen secretie vaginala in sarcina
- 5analize secretie vaginala
- 5de 3-4 zile secretia vaginala nu mai este normala
- 4am o problema cu secretia vaginala, adica imi curge mereu...
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: