Urticarie, mancarimi talpi si palme.

10-09-2013
delfinica9
Nu este medic/terapeut
delfinica9
Buna ziua! De aproximativ doua luni de zile au inceput sa mi apara pe fata sau pe corp cate o iritatie asemanatoare unei urticari (roseata, mancarime gen piscatura de urzici) care trec in maxim doua ore si mancarimi in talpi / palme(se simt niste mancarimi cu roseata iar zonele inrosite sunt fierbinti).Eu am lucrat intr un magazin cu hainute si am crezut ca este de la praful industrial, nu mai lucrez la acel magazin.Dar acum am obsevat ca imi revine aceasta problema atunci cand sunt nervoasa sau surmenata psihic.Am fost la Dr si mi a dat Claritin si Extraveral, dar nimic dupa o perioada imi revin iar daca sunt suparata si mai rau.Medicul mi a recomandat sa mi schimd produsele cosmetice ptr igiena corpolara cu unele dermocosmetice si deceaba aceasta alegrie cu cateo roseata pe corp si cu mancarimi in talpi si palme imi tot revine.De cand cu aceasta problema pielea mea a devenit foarte sensibila, gen daca ma pensez zona pensata se inroseste foarte rau si persita doua ore.Va spun sincer ca nu mai stiu ce sa fac deoarece analizele sunt bune si totusi nu imi revin.Va rog frumos daca imi puteti da o sugestie sau sa ma ajutati in vreu fel, , , ajutati ma!!
Va multumesc anticipat stimati doctori!
6 comentarii
0
11-09-2013, ora 11:09
Dr. Muresan Ramona
Alergologie si imunologie clinica, Timisoara
Dr. Muresan Ramona
Buna ziua,
consultati un medic alergolog.
0
11-09-2013, ora 14:06
delfinica9
Nu este medic/terapeut
delfinica9
Buna ziua, am fost la dr de familie si am fost si la specialist trimisa si degeaba, analizele sunt bine dar restul nu.
Va multumesc!!
0
13-11-2013, ora 15:52
MaximC
Nu este medic/terapeut
MaximC
Buna ziua, vad ca multa lume se confrunta cu problema asta, aceasi problema o are si sotul meu de 6 luni, saptamana viitoare urmeaza sa mergem la alt medic in Timisoara pentru a o lua de la capat cu investigatiile. Exact cum spune si domnisoara toate analizele de pana acum au fost bune, si nu am facut putine investigatii am inceput cu boli infectioase, am continuat cu reumatologie, dermatolog si alergolog, este drept ca la alergolog am intrrupt investigatiile deoarece i recomandat o doza foarte mare de Medrol. Chiar nu a gasit nimeni solutia?
0
07-10-2015, ora 11:20
Corlatanu cristina
Nu este medic/terapeut
Corlatanu cristina
Buna ziua.de circa o luna de zile ma confrunt si eu cu aceiasi problema :mancarimi in coate, genunchi, talpi, Palme si degetele de la maini. Am mers la medic dermatolog si mi-a zis ca am alergie de contact. Mi-a prescris claritin Dar nici o schimbare. Va rog un sfat
0
12-11-2015, ora 18:18
AlinaDaniel
Nu este medic/terapeut
AlinaDaniel
Bună ziua MaximC...Cum este soţul tău a găsit tratamentul?..aceeaşi problema o am şi eu :(((.Am fost la o gramada de medici dar încă nu am găsit din ce cauza fac..
0
22-11-2020, ora 19:13
Andre1234
Nu este medic/terapeut
Andre1234
Buna seara! Cu aceiași problema ma confrunt si eu de la începutul acestui an. Problemele au început in Ianuarie si au ținut pana in Aprilie, dupa care mi-au trecut brusc. Acum mi-au revenit din nou si parca simptomele sunt si mai puternice. Am mâncărimi de tălpi, palme care ma si înțeapă, am senzația de urzicatura in palme, corpul si capul ma mananca. Analizele specifice au ieșit f bune.Ce ar putea fi? Ați găsit vreo rezolvare? Unde sa ma îndrept?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: