USTURATURI LA OCHI

06-08-2010
maro
Nu este medic/terapeut
maro
BUNA ZIUA.AM SI EU PROBLEME CU OCHII.AM 30 ANI, DE O LUNA JUMATE IMI TOT OBOSESC OCHII, MA DERANJEAZA LUMINA PUTERNICA, DE LA SOARE, DE LA TV SI CALCULATOR.MA USTURA SI MA DOR OCHII.CE SA FAC?VA ROG DATI-MI UN RASPUNS
2 comentarii
0
06-08-2010, ora 13:51
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! Iti recomand consult oftalmologic cu cicloplegie si determinarea refractiei; daca stai mai mult de 4 ore la calculator, iti recomand ochelari care sa aiba o corectie optica adecvata in functie de cicloplegie, filtru pentru calculator, ideal, filtru verde; cand stai mult la calculator, apar simptome de uscaciune oculara( usturime, uscaciune, senzatie de " corp strain", roseata), asa ca iti recomand si lacrimi artifciale, eu prescriu Visustrin( lacrimi cu acid hialuronic si aloe vera), in amandoi ochii , 1 picatura la nevoie;pentru soare iti recomand ochelari cu filtru UVA si UVB si lentila polarizatoare, daca este nevoie de corectie optica si la distanta, se pot face ochelari de soare cu dioptrie( de exemplu, lentilele Xperio de la Essilor);numai bine
0
08-08-2010, ora 16:09
maro
Nu este medic/terapeut
maro
VA MULTUMESC MULT PENTRU RASPUNS.EU PORT OCHELARI DE 6 ANI CU DIOCTRIA -0, 50 HELIOMATE.
Adaugă un comentariu / răspuns