usturime in interiorul capului penisului
buna ziua,
am si eu o problema de ceva vreme, in sensul ca am o usturime in interiorul capului penisului, cand urinez sau in timpul actului sexual, mentionez ca am o activitate sexuala mai mult decat agitata, in sensul ca am doua partenere, insa aceasta usturime am capatato in urma contactului sexual cand una dintre partenere era la menstruatie.aceasta usturime am mai simtit-o in momentul in care am avut colica renala, exact in aceeasi zona. totodata nu mai pot mentine penisul complet erect.ce as putea sa fac stiu ca indicat ar fi sa merg la medic
am si eu o problema de ceva vreme, in sensul ca am o usturime in interiorul capului penisului, cand urinez sau in timpul actului sexual, mentionez ca am o activitate sexuala mai mult decat agitata, in sensul ca am doua partenere, insa aceasta usturime am capatato in urma contactului sexual cand una dintre partenere era la menstruatie.aceasta usturime am mai simtit-o in momentul in care am avut colica renala, exact in aceeasi zona. totodata nu mai pot mentine penisul complet erect.ce as putea sa fac stiu ca indicat ar fi sa merg la medic
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am o umezeala a pieli penisului interioara putim mirositoare si jenanta se simt mancarimi usoare
- 3Usturime penis
- 2dureri de testicule, anus si usturime penis
- 2Usturime penis
- 4Usturime penis
- 1Pot fi infectat cu HIV ?
- 5HIV
- 3Mâncărimi in partea genitală
- 2O ușoară usturime la penis
- 1Usturimi penis exterior fara secretii
- 1Capul penisului vanat
- 2Ajutor - bubite rosi pe capul penisului si pe preput, usturimi si mancarimi
- 3Ajutor! usturime pe pielea penisului si/sau pe corp
- 2Îți poate afecta masturbarea viața sexuală ??
- 2Vă rog ajutați ma ! Cea mai mare prostie din viața mea !
- 2Durere/Usturime Penis
- 1Usturime varful penisului ?
Mai multe informații despre: usturime a penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: