usturime in timpul urinarii

19-12-2008
vraciul2006
Nu este medic/terapeut
vraciul2006
Buna ziua
Am si eu o problema.Acum 8 zile am intretinut un raport sexual neprotejat.Iar ieri a inceput sa ma usture penisul tare cand urinez.Poate fi vre-o legatura intre raportul sexual si problema care o am acum?( ma ingrijoreaza putin chestiunea, mai ales ca sunt pe mare, la munca in momentul de fata si parca nu as vrea sa vb cu doctorul de aici, nu de alta dar e neplacut sa se afle la munca de asa ceva, vestile circula repede).precizez ca nu mi-au aparut pete pe penis, arata normal doar ca ma ustura tare.
Precizez ca, cu doua zile inainte am muncit mai mult, am traspirat destul de tare( e destul de cald unde lucrez) si parca atunci a inceput sa ma manance putin iar mai tarziu sa ma usture la urinare.
Ce ar putea fi?
3 comentarii
0
19-12-2008, ora 12:09
talida89
Nu este medic/terapeut
talida89
de ce nu te speli cu ceai de musetel sau pelin? sunt foarte bune ceaiurile. si da, s-ar putea sa fie de la acel contact sexual neprotejat. cie stie ce nespalata era!! incearca cu ceaiuri si sa-ti fie invatatura de minte sa nu mai faci neprotejat!
0
17-04-2011, ora 13:53
dani90
Nu este medic/terapeut
dani90
va rog sa ma ajutati si p mn de vreo 3-4 zile am o usturime groaznica cand fac treaba mica, ma ustura ingrozitor chiar si dupa vreo 10-15 min si simt k inca mai curge cv.ma ustura la jumatatea penisului si dimineata cand ma trezesc am o secretie galbuie pe cap.nu stiu ce sa fac va rog sa ma ajutati sunt foarte speriat.
0
30-04-2011, ora 11:52
elluttzza
Nu este medic/terapeut
elluttzza
buna ziua.. si prietenul meu are o problema asemanatoare.. de cca o saptamana are senzatii de usturime in timpul urinarii..la fel si dupa.. iar de vreo 2 zile are si o usoara senzatie de mancarime.. mentionez ca nu are secretii..pete..bubite..etc. ce poate fi? niciunul dintre noi nu a suferit de vreo boala cu transmitere sexuala iar de igienia nici nu se poate pune problema. astept un raspuns..va multumesc anticipat.. o zi buna
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
13-01-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medic Chat
Întreabă un Urolog online
Rapid    Confidențial    Anonim
Cu Medic Chat ai peste 400 doctori din 40 specialități medicale.
Vezi doctori disponibili
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:

Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.